Emil Boc: „Cluj-Napoca din nou capitala europeană a tenisului de masă! Am câștigat organizarea Campionatelor Europene de seniori, echipe, Cluj-Napoca 2021!!!!!Vă mulțumim pentru …”

Updated on aprilie 26, 2019 Primarul Emil Boc a anunțat vineri seara că România va organiza Campionatele Europene de Tenis de Masă la seniori, echipe, în 2021 la Cluj-Napoca.

Astăzi, 26 aprilie 2019, Federația Română de Tenis de Masă a anunțat oficial că forul european a desemnat câștigătoare candidatura României pentru organizarea Campionatelor Europene de Seniori în 2021, la Cluj-Napoca! România a concurat în primă etapă cu Danemarca și Portugalia.

Emil Boc: „Cluj-Napoca din nou capitala europeană a tenisului de masă! Am câștigat organizarea Campionatelor Europene de seniori, echipe, Cluj-Napoca 2021!!!!!Vă mulțumim pentru ...” 1

Municipiul Cluj-Napoca a găzduit în 2018, la Sala polivalentă, Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori. Sportivii români au obținut rezultate remarcabile la Cluj, reușind să câștige:
– o medalie de aur la categoria cadeți – feminin simplu, Elena Zaharia
– 2 medalii de argint – la junioare simplu – Tania Plăian și la cadeți – masculin dublu: Andrei Tomică/Darius Movileanu
– 4 medalii de bronz: o medalie la juniori simplu – Rareș Șipoș, două la juniori dublu – Cristian Pletea/ Irvin Bertrand din Franța, Rareș Șipoș/Dragoș Oprea și una junioare dublu – Tania Plăian/ Ekaterina Zironova din Rusia

Emil Boc: „Cluj-Napoca: din nou capitala europeană a tenisului de masă!
Am câștigat organizarea Campionatelor Europene de seniori, echipe, Cluj-Napoca 2021!!!!!

Vă mulțumim pentru tot suportul, performanța atrage performanța!”

error: Content is protected !!