Cluj. Update Explozie bloc. Soțul a intrat cu două butelii. Soția: „A crezut că mă culc și iau foc…S-o rugat ca să-l mai ”

Updated on aprilie 3, 2019 Au apărut mai multe informații despre explozia dintr-un bloc de pe strada Fantanle. Se pare că un individ a vrut să se răzbune pe soție. Acesta a intrat cu două butelii în apartamentul aflat la parter și a provocat o explozie.

Sătulă de violenţă bărbatului, femeia povesteşte că a fost nevoită să se mute în chirie. Apoi, şi-a cerut drepturile în instanţă, iar locuinţa conjugală i-a revenit ei, astfel bărbatul s-a văzut nevoit să plece.

Cluj. Update Explozie bloc. Soțul a intrat cu două butelii. Soția: „A crezut că mă culc și iau foc...S-o rugat ca să-l mai ” 1

Marioara Mut, citată de Stirile Pro TV: “Am venit cu executorul şi cu doi jandarmi şi am făcut evacuarea. S-o rugat ca să-l mai las câteva zile. O fost pregătit, o spart geamul la balcon şi o pus două butelii în camere o crezut că mă duc să mă culc şi să iau foc şi o dat foc la apartament.”

Vecinii povestesc că zgomotul a fost atât de puternic, încât toţi locatarii s-au îngrozit. Mai mult, aceştia susţin că bărbatul era extrem de violent şi îşi bătea des fosta soţie.

“Perete în perete stau cu ei, câte nopţi nu am dormit din cauza lor, ca o bătea şi zbiera femeie-sa şi o fugit de nu ştiu câte ori la mine acasă”, a spus un vecin.

Din fericire, în apartament nu se afla nimeni, iar martorii povestesc că l-au văzut pe bărbat când a sărit pe geamul din spate.

Femeia intenţiona să se mute în apartament la sfârşitul săptămânii, însă deflagraţia a distrus tot interiorul. Celelalte apartamente nu au fost, însă, afectate.

Când a auzit bubuitura, a sărit. În momentul ăla, l-a strigat un vecin şi l-a întrebat dacă are nevoie de ceva. A zis că nu, şi-a tras geaca pe cap şi a fugit – vecin pentru Observator Tv.

Bărbatul va fi cercetat pentru distrugere. Iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

error: Content is protected !!