Cluj. Primarul Emil Boc: „Vom crea din Florești în Baciu o legătură de vreo 8 kilometri …Noi însă am pregătit aceste lucruri în locul Guvernului. Pentru că toate aceste conexiuni care țin de drumurile naționale țin de Guvern dar le facem noi și le …”

Updated on aprilie 18, 2019 Emil Boc a anunțat joi dimineața că Primăria lucrează la un proiect care va mai reduce blocajele la ieșirile din oraș. O legătură din Florești în Baciu. Primăria a preluat inițiativa și nu mai așteaptă după Guvern, care ar fi trebuit să realizeze legătura. Primăria va face proiectul în locul Guvernului și-l va da spre aprobare pentru ca lucrurile să se miște mai rapid.

Emil Boc la Radio Napoca FM: „Pentru problema asta din Baciu am găsit rezolvarea tehnică, care din nefericire ia timp. Vom crea din Florești în Baciu o legătură de vreo 8 kilometri. Va dura un pic …Nimeni nu poate face fără procedurile legale.

Cluj. Primarul Emil Boc: „Vom crea din Florești în Baciu o legătură de vreo 8 kilometri ...Noi însă am pregătit aceste lucruri în locul Guvernului. Pentru că toate aceste conexiuni care țin de drumurile naționale țin de Guvern dar le facem noi și le ...” 1

Noi suntem la faza de aplicare a legii și nu de facere a legii pentru a simplifica procedurile.

În statul de drept nimeni nu poate face fără o prealabilă și justă despăgubire … aceste proceduri trebuie făcute de un expert, săp vadă cât face terenul, să-i dai banii, să aprobi în consiliile locale, să se aprobe la București.

Sunt din nefericire pași administrativi pe are noi nu îi putem ocoli. Noi însă am pregătit aceste lucruri în locul Guvernului. Pentru că toate aceste conexiuni care țin de drumurile naționale țin de Guvern dar le facem noi și le punem pe masa Guvernului ca să meargă mai bine și mai rapid”.

error: Content is protected !!