Cluj. Oleg Protasov, în locul lui Bogdan Lobonț la „U” Cluj?

Updated on aprilie 7, 2019 Suporterii i-au cerut demisia lui Bogdan Lobonț după ultima înfrângere din campionat iar conducerea se pare că este de acord.

Bogdan Lobonț, antrenorul lui U Cluj, și-a pus suporterii în cap după eșecul din campionat cu CS Mioveni, 1-2. Fanii l-au admonestat și i-au cerut demisia, postul acestuia fiind în mare pericol.

Cluj. Oleg Protasov, în locul lui Bogdan Lobonț la „U” Cluj? 1

Instalat pe banca „șepcilor roșii” la finalul anului trecut, Lobonț pare să fi rispit încrederea primită din partea conducerii.

Cum promovarea e un obiectiv primordial la Universitatea, conducerea ia în calcul aducerea unui antrenor cu un CV important. Potrivit Fanatik, ucraineanul Oleg Protasov, tehnician care a cochetat în numeroase rânduri cu fotbalul românesc, ar fi fost zărit la Cluj, unde s-ar afla pentru negocieri, anunță Gazeta Sporturilor.

Protasov, 55 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Olympiacos, AEL Limassol, Steaua, Dnepr, Kuban, Iraklis, Rostov, Astana, Dinamo Minsk, Astra Giurgiu și Aris. Ucraineanul nu a mai antrenat de aproape 4 ani, ultima experiență având loc în 2015, la Aris Salonic.

error: Content is protected !!