Cluj. O femeie a căzut de la etajul 4. Martor: „După 10 minute femeia și-a revenit. Am văzut cum a căzut de la etajul patru în fața mea. Zgomotul a fost puternic…”

Updated on aprilie 16, 2019 O femeie a căzut aseară de la etajul 4 al unui bloc din Mănăștur. Miraculos, femeia a supraviețuit.

„Un echipaj SMURD de terapie intensivă a acordat asistență medicală unei femei, în vârstă de aproximativ 35 de ani, căzută de la înălțime. Persoana era conștientă la momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului. A fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital”, anunță ISU Cluj.

Cluj. O femeie a căzut de la etajul 4. Martor: „După 10 minute femeia și-a revenit. Am văzut cum a căzut de la etajul patru în fața mea. Zgomotul a fost puternic...” 1

„Am văzut cum a căzut de la etajul patru în fața mea. Zgomotul a fost puternic, iar după 10 minute femeia și-a revenit. A fost dusa de ambulanță, dar părea în stare gravă”, a relatat un martor, pentru stiridecluj.ro, preluat de libertatea.ro.

Femeia era conștientă, dar nu se știe exact în ce stare fizică e. Ea va fi supusă imediat unui set amănunțit de analize.

error: Content is protected !!