București-Cluj: Un pensionar a mers pe jos 500 de kilometri. „Am mers zilnic între 8 şi 12 ore pe jos, în medie 50 de km, într-un maraton civic prin care am dorit să transmit un …”

Updated on aprilie 11, 2019 Mihai Manolea, un pensionar din București, a mers pe jos distanța de 500 de kilometri dintre Capitală și Cluj Napoca pentru a-i îndemna pe oameni să meargă la vot.

“Am mers zilnic între 8 şi 12 ore pe jos, în medie 50 de km, într-un maraton civic, în Marşul deşteptării naţiunii române, prin care am dorit să transmit un mesaj poporului român, ca în 26 mai oamenii să iasă la vot. Dacă eu am mers pe jos 500 de km între Bucureşti şi Cluj-Napoca şi ei pot ieşi la urme câteva sute de metri până la secţia de votare.

București-Cluj: Un pensionar a mers pe jos 500 de kilometri. „Am mers zilnic între 8 şi 12 ore pe jos, în medie 50 de km, într-un maraton civic prin care am dorit să transmit un ...” 1

Am ales Cluj-Napoca deoarece de aici au fost anul trecut primii oamenii care au plecat într-un marş al speranţei până la Bucureşti, iar iniţiativa mi-a plăcut şi am vrut să le întorc acest marş clujenilor. Eu nu am nicio apartenenţă politică, aşa că le transmit românilor să aleagă oameni curaţi, tineri, noi, care să nu aibă dosare penale. Să nu mai voteze penali”, a spus Mihai Manolea, miercuri, la sosirea în Cluj, citat de digi24.ro.

El este din Bucureşti, are 58 de ani şi a pornit din Capitală pe 1 aprilie în Marşul deşteptării naţiunii române. În timpul marşului el spune că a slăbit 15 kilograme.

error: Content is protected !!