Zero. Becali despre CFR Cluj: „Ei au fost prea proști … Dacă intrau să câștige meciul, ne băteau de ne uscau. Ei, în a doua repriză, și-au dat seama că pot să ne bată. CFR ne dădea 2-3 goluri dacă juca așa de la început. Ei au jucat cu o echipă adormită, lentă, liniștită. Parcă eram …”

Updated on aprilie 15, 2019 Dan Petrescu s-a întors la CFR unde va câștiga titlul dar nu va fi nimeni în tribună să-l felicite. Stilul său de joc, speriat că ia gol și nu știe ce să mai facă, îi alungă pe suporteri de la meciuri. CFR-FCSB, meci important pentru titlu, niciun șut pe poartă.

“Ei au fost prea proști azi. Dacă intrau să câștige meciul, ne băteau de ne uscau. Ei, în a doua repriză, și-au dat seama că pot să ne bată. CFR ne dădea 2-3 goluri dacă juca așa de la început. Ei au jucat cu o echipă adormită, lentă, liniștită. Parcă eram toți amorțiți”, a spus Gigi Becali la “Fotbal Club” de pe Digi Sport.

Zero. Becali despre CFR Cluj: „Ei au fost prea proști ... Dacă intrau să câștige meciul, ne băteau de ne uscau. Ei, în a doua repriză, și-au dat seama că pot să ne bată. CFR ne dădea 2-3 goluri dacă juca așa de la început. Ei au jucat cu o echipă adormită, lentă, liniștită. Parcă eram ...” 1

Gigi Becali a recunoscut că șansele la titlu au scăzut, însă nu a renunțat definitiv la câștigarea campionatului.

“Șanse mici, foarte mici, dar există. Nu are rost să facem calcule acum. Mai sunt șanse pentru că Viitorul este la luptă cu cei de la Craiova pentru locul 3 și cupele europene. Pe Viitorul și Craiova mă bazez, că joacă pentru locul 3”, a mai spus Gigi Becali.

“Bursucul” a vorbit la finalul partidei de la Cluj despre difrenţele dintre echipa din stagiunea trecută, antrenată de Nicolae Dică, şi cea de acum, pregătită de Mihai Teja.

“Am vorbit şi cu băieţii. Mi se pare o echipă mai bună, sunt mai uniţi, aleargă mai mult mult şi parcă vor mai mult. Şi declaraţiile lor au fost calme înainte de meci, înseamnă că şi-au învăţat lecţia şi ştiu ce vor de la viaţă.

Va fi în continuare o luptă foarte grea. Lucrul pozitiv e că noi avem totul în mâna noastră. Dacă noi ne câştigăm meciurile, nu mai are ce să facă FCSB”, a spus Dan Petrescu.

error: Content is protected !!