Accident Cluj. Băiețel lovit de mașină pe Moților „Era o fetita care plângea pe trotuar…”

Updated on aprilie 23, 2019 Un alt pieton a fost lovit de un autoturism, în Cluj. Din primele informații, ar fi vorba de un băiețel care ar fi traversat prin loc nepermis.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Roxana Cherecheş: „Accident cu victima pieton pe Motilor, aproape de intersecția cu clinicilor, pe sensul spre Manastur”

Accident Cluj. Băiețel lovit de mașină pe Moților „Era o fetita care plângea pe trotuar...” 1
(foto Tudor Marc)

Stefana Cristina: Acum am trecut și eu pe acolo.. Era o fetita care plângea pe trotuar
Liviu Mosgoreanu: Un copil a fost lovit, posibil fratele fetitei. Au traversat prin loc nepermis si șoferul nu a avut nici o șansă sa-l vadă pentru ca a ieșit din coloana de mașini formata la semafor

Vasile Tomoiaga: E o mama cu o fetiță pe trotuar și cineva probabil copil in ambulanță la îngrijiri. E puțin sânge pe șosea. Pare accident din vina pieton. Mașina implicată e de la arabesque.

Vasile Tomoiaga: Coada e pana la Medlife

Chiar ieri, Inspectoratul de poliție Județean Cluj a transmis un mesaj prin care îi îndeamnă pe pietoni să traverseze întotdeauna regulamentar.

IPJ Cluj a scris pe Facebook: „ Traversați regulamentar! Dimineață…sună alarma. Ne trezim și ne pregătim să ieșim rapid din casă spre serviciu. Nicio clipă nu ne trece prin cap că….s-ar putea să nu mai revenim, să nu mai pășim în casa noastră, să nu mai ajungem la cei dragi.

,,La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 5:50, pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor informații, o femeie în vârstă de 59 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat într-o traversare neregulamentară, fiind surprinsă și accidentată mortal de un autovehicul…” – fragment din comunicatul de presă de azi-dimineață.

O femeie care mergea spre muncă și-a pierdut viața în urma unei ,,banale” traversări neregulamentare.

Gândiți-vă de două ori înainte să pășiți pe carosabil! Traversarea neregulamentară este una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere produse pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Chiar dacă credem că nouă nu ni se poate întâmpla, realitatea ne poate contrazice crunt.
Haideți să fim mai responsabili și să nu ne punem noi înșine în pericol!”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!