Accident Cluj. Autobuz electric pocnit de un autoturism lângă Regională CFR

Updated on aprilie 11, 2019 11 autobuze electrice au intrat în circulație săptămâna trecută, dintr-un lot de 30. Unul a fost pocnit astăzi de un șofer.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Mihai Bucur a postat o fotografie cu mesajul: „Bus electric vs ziceți voi. Ora 13:10 lângă Regională CFR”
Accident Cluj. Autobuz electric pocnit de un autoturism lângă Regională CFR 1

Dana Botezan: Nu mai loviti autobuzele electrice, mai oameni…..
Loviti si voi alea mai vechi.

Valentin Ionescu: Din ciclul semnalizarea rutieră marca Cluj. Nu faci banda de bus dacă busurile trebuie să se încadreze și pentru alte direcții. Altfel, bus-ul trebuie să poată merge în toate direcțiile de pe banda de bus. Ori zona asta trebuia lăsată fără bandă marcată de bus.

Art. 104 – Vehiculele care efectuează transport public de persoane se conduc pe banda rezervată acestora, dacă o astfel de bandă există şi este semnalizată ca atare. Pe aceeaşi bandă pot circula şi autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă.
Oricum, accidentul nu are legătură cu asta.

Nu cunosc detalii, dar poate bus-ul a forțat culoarea sau Opelul nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

41 autobuze electrice vor fi în total în circulație până la mijlocul acestei veri. O treime din transportul public al municipiului Cluj-Napoca este deja electric.

error: Content is protected !!