Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că …

Updated on aprilie 18, 2019 Primarul Emil Boc a anunțat joi dimineață la Radio Napoca FM că Primăria va demola toate garajele din oraș, în condiții legale. În locul acestora se vor construi parkinguri, la 3 garaje se câștigă un loc de parcare. Plus că sunt urâte, tare urâte.

Emil Boc. „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că trebuie să fie conform prevederilor legale.

În Mănăștur se fac 3 parkinguri mari, prin desființarea garajelor existente. Încercăm în Gheorgheni un model modular să vedem cum va funcționa astfel încât să oferim soluții alternative oamenilor, dar întradevar garajele nu mai sunt de actualitate.”

Zilele trecute, o clujeancă ne-a trimis următorul mesaj: „Toate se fac in Gheorgheni? Domnule primar Emil Boc, in Mărăști in spatele blocului de pe Dorobanților 105 pe când aveți de gând să dărâmați garajele-coteț? Aici oare cate locuri de parcare s-ar putea face? Sau este mai frumos așa? In garaj gunoi, mașina afara. Nu mi se pare deloc corect o persoană să aibă 2 garaje si altul nimic. Oare de ce această nedreptate? Dărâmați-le si faceți 2 sau 3 nivele subterane si deasupra parcări și spațiu verde. Fiecare avem aceleași drepturi pe spațiul public si plătim taxe si impozite.

Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că ... 1

In parkingul privat de pe Dorobanților un abonament lunar costa 300 de lei.Consider ca pentru construirea unui Parking, nu ar trebui sa se ceara acordul locatarilor. Până la urma este domeniu public.
Normal ca cei care dețin garaj nu sunt de acord.

Ar fi bine sa se verifice mașinile care au loc de parcare, dar nu a fost mișcata din loc de mult timp. Efectiv in aceasta zona nu ai unde sa parchezi. De pe trotuar sunt ridicate automat.
Într-o zi 3 mașini au fost in zona care ridicau mașini.

In această zonă nu este spațiu verde deloc, doar garajele ghetouri. Unul repara mașini, altul are doar gunoaie. Asta vedem noi pe geam.

Aleea care leagă strada Dorobanților de stația piața Mărăști este plin cu gunoaie, într-un colt unde lipsește un capac poți lua cu lopata mizeria. Si in zona garajelor la fel.

Am fi bucuroși daca primăria ar face ceva si pentru noi. Un spațiu verde, o banca, un rondou. Toate se fac doar unde se vede, unde nu…

Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că ... 2

Îl invit pe Boc si Tarcea sa vadă priveliștea minunată”.

În februarie, Emil Boc anunța: „Stadiul lucrărilor la parkingul de pe strada Primăverii nr. 20:
• Lucrările au început – ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în data de 3 decembrie 2018;

Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că ... 3 Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că ... 4

• Termenul de execuție a proiectului este de 18 luni.;
• Parkingul va avea 379 de locuri de parcare, 2 niveluri de subsol, parter, 5 etaje și un etaj parțial;

• La acest amplasament au fost demolate pentru realizarea investiției 61 garaje;
• Valoarea totală a investiției este de 25.507.622,79 lei (fără TVA);
• Lucrările sunt efectuate de către Asocierea SC TCI Contractor General SA – SC Conpac Arhitect – SC Aedificium Projekt Projektentwicklung SRL.

Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că ... 5 Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că ... 6 Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că ... 7 Cluj. Emil Boc: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că ... 8

Vom reveni cu alte detalii.

error: Content is protected !!