Primarul Emil Boc, polițistul Marian Godină și Rareș Bogdan, printre cei care au luat autografe pe cartea președintelui Iohannis

Updated on aprilie 18, 2019 Președintele Klaus Iohannis a petrecut mai bine de o oră semnând cărțile celor care au stat la coadă după lansarea de la Teatrul Național din București.

Printre cei care au așteptat pentru semnătura șefului statului s-au numărat președintele PNL, Ludovic Orban, primarul Clujului, Emil Boc, Raluca Turcan, precum și candidatul PNL în „pole position” pentru europarlamentare, Rareș Bogdan, informează libertatea.ro.

Primarul Emil Boc, polițistul Marian Godină și Rareș Bogdan, printre cei care au luat autografe pe cartea președintelui Iohannis 1

O prezență inedită a fost cea a polițistului Marian Godină, căruia președintele Klaus Iohannis i-a urat „succes”. Cei doi s-au pozat dând mâna și au schimbat câteva politețuri.

Primarul Emil Boc, polițistul Marian Godină și Rareș Bogdan, printre cei care au luat autografe pe cartea președintelui Iohannis 2 Primarul Emil Boc, polițistul Marian Godină și Rareș Bogdan, printre cei care au luat autografe pe cartea președintelui Iohannis 3

De altfel, Marian Godină este coleg de editură cu președintele României, amândoi având cărți scoase la Curtea Veche Publishing.

Cartea președintelui poate fi comandata si de pe site-ul editurii Curtea Veche pentru 59 de lei. Livrarile au început din 17 aprilie, anunta editura.

Volumul este un “ghid ce prezinta sinteza istoriei Uniunii Europene, a institutiilor care o definesc, a valorilor ei si a principalelor provocari pe care le infrunta in prezent si ce anume implica pentru Romania apartenenta la proiectul comunitar”, anunță ziare.com.

“Am incercat sa prezint, intr-o maniera accesibila, principalele mecanisme, valori si teme politice relevante pentru constructul european. Intentia mea a fost aceea de a oferi unui cititor nespecialist explicatii concise si raspunsuri la intrebari esentiale, dar sensibile, care preocupa un numar mare de cetateni si care pot genera confuzii.

Intrebarile la care am incercat sa ofer raspunsuri in aceasta carte sunt foarte variate, iar ele incep de la legitimitatea noastra istorica de a apartine spatiului comunitar si se incheie cu modul in care ne proiectam prezenta in Uniune, in viitoarea perioada. De asemenea, ele au la baza convingerea ca este de datoria politicienilor sa informeze propriii cetateni despre modul de functionare a mecanismelor politice si despre marile teme care solicita, astazi, atentia lumii intregi”, spune Klaus Iohannis in introducerea cartii.

error: Content is protected !!