Primarul Irina Onescu: „Cluj Napoca este, alături de Oradea, nu doar un oraș frumos, dar mai ales un model de administrație locală eficientă … astăzi am avut plăcerea de a sta de vorbă și cu “primarul Untold”, Emil Boc…Avantajul unui independent este că…”

Updated on martie 15, 2019 Primarul comunei Petriș-Arad, Irina Onescu, are cuvinte frumoase la adresa Clujului și a primarului Emil Boc.

Irina Onescu, care a fost producătoare la postul muzical MTV (Music Television) și organizatoare de festivaluri de muzică în ţară, a părăsit Bucureştiul în urmă cu câţiva ani şi s-a instalat într-un sat arădean cu 500 de locuitori, potrivit Libertatea.

Primarul Irina Onescu: „Cluj Napoca este, alături de Oradea, nu doar un oraș frumos, dar mai ales un model de administrație locală eficientă. Dacă pe Ilie Bolojan l-am întâlnit anterior, astăzi am avut plăcerea de a sta de vorbă și cu “primarul Untold”, Emil Boc.
Primarul Irina Onescu: „Cluj Napoca este, alături de Oradea, nu doar un oraș frumos, dar mai ales un model de administrație locală eficientă ... astăzi am avut plăcerea de a sta de vorbă și cu “primarul Untold”, Emil Boc...Avantajul unui independent este că...” 1

Avantajul unui independent este că poate recunoaște, fără prejudecăți, oamenii care excelează profesional, indiferent de culoarea lor politică. Ceea ce vă recomand și vouă să faceți atunci când catalogați un om, anume să îi apreciați faptele și nu partidul”.

error: Content is protected !!