Jandarmeria Cluj la fel ca cea din București? Ligia: „Îmi exprim public gratitudinea fata de Jandarmeria Cluj, care a decis sa îmi acorde 2 amenzi in valoare totala de 5000 de lei, precum si calitatea de organizator al protestelor pentru independenta Justiției….în urma unui telefon se confirma pana la urma ca ar fi pe drum si…”

Updated on martie 22, 2019 Jandarmeria Cluj este acuzată că a preluat modelul celor de la București și îi îngroapă în amenzi pe cei care protestează pentru o Justiție corectă. Urmează bastoane și gaze lacrimogene împotriva femeilor, copiilor și bătrânilor din Cluj, așa cum a fost pe 10 august la București?

Ligia Roxana Mahalean: „Îmi exprim public gratitudinea fata de Jandarmeria Cluj, care a decis sa îmi acorde 2 amenzi in valoare totala de 5000 de lei, precum si calitatea de organizator al protestelor pentru independenta Justiției.

Jandarmeria Cluj la fel ca cea din București? Ligia: „Îmi exprim public gratitudinea fata de Jandarmeria Cluj, care a decis sa îmi acorde 2 amenzi in valoare totala de 5000 de lei, precum si calitatea de organizator al protestelor pentru independenta Justiției....în urma unui telefon se confirma pana la urma ca ar fi pe drum si...” 1

(foto arhiva)

Prea multi când vor sa facă un abuz, încearcă sa forțeze litera legii si uita complet spiritul ei! Rușine Jandarmeria Cluj! Ne vedem in instanta!

PS. In clipa aceasta in urma unui telefon se confirma pana la urma ca ar fi pe drum si a treia amenda unde ,,creditul” îl împart cu Diana Vasile pentru organizarea si conducerea unui protest unde s-a ocupat strada si noi scandam ,,Opriți circulația” si ,,Strada e a noastră” la portavoce!

error: Content is protected !!