(Foto) Cluj. Andi: „Așa arată Piața Centrală din Vaslui. E ceea ce ar trebui să fie piața agroalimentară Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, doar că nu e. Intrările sunt în stilul intrărilor în metrou, fiecare boxă …”

Updated on martie 11, 2019 Clujul are nevoie de o Piață Agroalimentară Mihai Viteazu mai modernă. Nu ar strica un pic de inspirație la … Vaslui.

Pe Facebook, Andi Daiszler a postat fotografii cu mesajul: „Așa arată Piața Centrală din Vaslui. E ceea ce ar trebui să fie piața agroalimentară Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, doar că nu e.

(Foto) Cluj. Andi: „Așa arată Piața Centrală din Vaslui. E ceea ce ar trebui să fie piața agroalimentară Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, doar că nu e. Intrările sunt în stilul intrărilor în metrou, fiecare boxă ...” 1

Intrările sunt în stilul intrărilor în metrou, fiecare boxă arată cam ca în imagini și au spații speciale pentru pește, ouă/lactate și carne, cu ventilații din alea interesante. Și pe acoperiș o parcare mare, în centrul orașului, mai ales că piața e construită cumva sub pământ. Și nu miroase nimic, e multă lumină înăuntru și n-au nici igrasie. Clujul e taman pe dos la astea trei capitole.

Și e făcută din fonduri europene. La standarde europene. Sâmbătă am ajuns în jurul orei 16 pe acolo, nu prea era lume.

(Foto) Cluj. Andi: „Așa arată Piața Centrală din Vaslui. E ceea ce ar trebui să fie piața agroalimentară Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, doar că nu e. Intrările sunt în stilul intrărilor în metrou, fiecare boxă ...” 2 (Foto) Cluj. Andi: „Așa arată Piața Centrală din Vaslui. E ceea ce ar trebui să fie piața agroalimentară Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, doar că nu e. Intrările sunt în stilul intrărilor în metrou, fiecare boxă ...” 3 (Foto) Cluj. Andi: „Așa arată Piața Centrală din Vaslui. E ceea ce ar trebui să fie piața agroalimentară Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, doar că nu e. Intrările sunt în stilul intrărilor în metrou, fiecare boxă ...” 4

Am zis că ajută să vedem realitatea, apropo de excursia noastră din Vaslui.
Prima imagine e de pe adevărul.ro luată. de la inaugurare, restul sunt ale mele”.

error: Content is protected !!