(Foto) Accident Cluj. Mașină de școală lovită în timpul examenului, cu polițist

Updated on martie 25, 2019 O mașină de Școală a fost lovită luni dimineață la cinema Mărăști. Din primele informații mașina era în examen, cu polițist.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, ‎Radu Genis‎ a postat o fotografie cu mesajul: „Accident inainte de Mărăști in statie. Masina scoala. Eram acolo, cel cu Toyota a intrat in ea. Nu voia sa intre pe B2, era pe b2 deja si de la impact a ajuns intre benzi”
(Foto) Accident Cluj. Mașină de școală lovită în timpul examenului, cu polițist 1

Teodor Teodor
(Foto) Accident Cluj. Mașină de școală lovită în timpul examenului, cu polițist 2

(Foto) Accident Cluj. Mașină de școală lovită în timpul examenului, cu polițist 3

Andraa Andrada: Nu cred ca e vina “scolii”…ar fi intervenit politistul pentru a evita accidentul. In timpul examenului sunt si ei raspunzatori pt. masina.
Doru Kobe
(Foto) Accident Cluj. Mașină de școală lovită în timpul examenului, cu polițist 4

Costin Marius: Oare il pica pe elev? 🙂 erau niste zvonuri la un moment dat: in cazul in care ai examen si esti implicat intr-un accident ( indiferent de vinovat ) pici examenul. Ma cam indoiesc ca ar fi asa…dar sunt curios 🙂

Calin Dragoste: E logic cand vezi o masina inscriptionata cu SCOALA ca sofer trebuie sa-ti dai seama ca nu e un sofer profesionist si stai in banca ta nu te afli-n treaba sa depasesti ca dobitocu ca nu sti cand poate schimba benzile si ori te bagi in ea ori se baga in tine deci ala cu toiota e un sofer de sambata care habar nu are cu ce se mananca soferia in ziua de astazi

error: Content is protected !!