FELICITĂRI! Vlad din Cluj a câștigat a câştigat cel mai dur maraton din lume, 6633 Artic Ultra. MagiCamp. „Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume*! A alergat peste …”

Updated on martie 10, 2019 Alergătorul clujean Crişan Pop Vlad Adrian a câştigat cursa de 120 de mile a celui mai dur maraton din lume, 6633 Artic Ultra.

6633 Artic Ultra are două curse, una de 120 de mile (193 km), pe care anul acesta a câştigat-o Vlad, şi alta de 350 de mile, câștigată de trei ori de bistrițeanul Tibi Ușeriu, informează libertatea.ro.

FELICITĂRI! Vlad din Cluj a câștigat a câştigat cel mai dur maraton din lume, 6633 Artic Ultra. MagiCamp. „Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume*! A alergat peste ...” 1

Anunțul privind victoria lui Vlad a fost făcut de colegii săi de la MagiCamp din Cluj. ”Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume*! A alergat peste 200 de km pentru copiii MagiCAMP la Polul Nord, în cea mai dură, mai geroasă, mai crâncenă cursă de alergare de pe Pământ.

FELICITĂRI! Vlad din Cluj a câștigat a câştigat cel mai dur maraton din lume, 6633 Artic Ultra. MagiCamp. „Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume*! A alergat peste ...” 2

S-a înscris la 6633 Arctic Ultra dintr-un singur motiv, cu un singur gând: să strângă bani de burse pentru copiii bolnavi de cancer.

Vrea să creeze 100 burse pentru 100 de copii bolnavi de cancer din tabăra MagiCAMP. Burse de 500 de lei pe lună, timp de 12 luni.

Cursa s-a terminat, donații pentru burse se pot strânge în continuare aici:http://bit.ly/2VMFFQa
Mulțumim, Vlad! Mulțumim tuturor!

* Vlad a incheiat pe primul loc cursa de 193 de km la care s-a inscris. Le tinem pumnii si celorlalti doi romani inscrisi in competitie la cursa de 600 de km – Avram Iancu si Florentina Iofcea!

”.

error: Content is protected !!