(Last Updated On: March 25, 2019)

Copilul de 13 ani al unui cunoscut om de afaceri din Cluj-Napoca a decedat, în weekend, la Negreşti-Oaş (Satu Mare) după ce a ajuns sub roţile unui TIR în timp ce mergea cu bicicleta pe o stradă din oraş.

Un bărbat, de 54 ani, din localitatea Mironeasa, judeţul Iaşi, conducând un TIR a accidentat un minor, de 13 ani, „care fiind lăsat nesupravegheat, circulând pe bicicletă în aceeaşi direcţie de mers, s-a angajat la efectuarea unui viraj la stânga, fără să se asigure corespunzător”, potrivit polițiștilor, citați de adevarul.ro.

Copilul unui cunoscut om de afaceri din Cluj a decedat, în weekend, după ce a ajuns sub roţile unui TIR în timp ce mergea cu bicicleta. „Baiatul nostru drag, a devenit unul dintre ingerii frumosi si buni care ne vegheaza de undeva de sus...Va rog sa veniti cu un zambet (David nu a suportat tristetea), plini de ...” 1

Băiatul a decedat la faţa locului. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Un dosar penal a fost deschis de Poliţia Satu Mare pentru ucidere din culpă.

Băiatul făcea parte dintr-o cunoscută familie de antreprenori din Cluj-Napoca: era fiul Dianei Calfa şi al lui Nagy Zoltan, care derulează afaceri în imobiliare şi amenajări interioare.

Pe Facebook, Calfa Diana: „David, baiatul nostru drag, a devenit unul dintre ingerii frumosi si buni care ne vegheaza de undeva de sus. Inmormantarea va avea loc miercuri la cimitirul din Manastur, la ora 12.00. Cei apropiati, care vor sa isi ia ramas bun in liniste de la el, il pot gasi pe David, impreuna cu noi, maine la ora 15.00, la Capela cimitirului.

Va rog sa veniti cu un zambet (David nu a suportat tristetea), plini de iubire (a avut un suflet mare si plin de iubire), fiti cool (era in aceasta etapa de viata) si purtati ceva verde (era culoarea lui preferata).

Familiile Nagy & Calfa, privilegiate ca timp de 13 ani s-au putut bucura de un copil vesel, bun si iubitor. Care va trai intotdeauna prin cele bune si pline de iubire pe care le facem fiecare dintre noi, avand un loc special in inimile noastre”.