Cluj. Tupeu. Tăriceanu îi dă lecții lui Emil Boc: „Eu dacă aş fi primar, vă spun că nu m-aş ocupa de dimineaţa până seara decât de construcţia de parcări. Vedem cu toţii …”

Updated on martie 14, 2019 Călin Popescu Tăriceanu încearcă și el să se lipească, cumva, de Cluj. Aflat în precampanie electorală pentru prezidențială, el cere primarilor din București și Cluj să construiască parcări. Cât mai multe parcări. Tăriceanu, aflat la putere, nu a ajutat cu nimic Clujul. Este mult prea ocupat cu Tudorel să apere infractorii.

Tăriceanu, citat de Stirile Pro tv: „Am văzut zilele acestea un sondaj făcut în Bucureşti – starea sistemului de sănătate a spitalelor este una din primele trei teme de preocupare pentru bucureşteni. Pe primul loc: parcările. Eu dacă aş fi primar, vă spun că nu m-aş ocupa de dimineaţa până seara decât de construcţia de parcări. Vedem cu toţii traficul care e în Bucureşti. Am fost la Cluj – la fel.

Cluj. Tupeu. Tăriceanu îi dă lecții lui Emil Boc: „Eu dacă aş fi primar, vă spun că nu m-aş ocupa de dimineaţa până seara decât de construcţia de parcări. Vedem cu toţii ...” 1

Numărul de maşini s-a înmulţit considerabil. Oamenii vor să se bucure că au maşină. În străinătate folosesc un număr impresionant de scutere, motociclete, biciclete. Am văzut şi la noi, dar foarte puţine. Atunci sigur că oraşul este sufocat de trafic şi trebuie construite mai multe parcări pentru a degaja străzile.

Aş spune că eu sunt mai mult preocupat de aceste probleme care figurează pe agenda cetăţeanului decât altele, care, sigur, au şi ele importanţa lor, dar mai mică decât ceea ce discutăm ca subiecte de interes şi care sunt reliefate de analizele făcute de sociologi”.

error: Content is protected !!