Cluj. Sorin Bobis: „#sieu. E posibil ca drumul national DN 16 sa fie blocat….Grupul Agricultorilor Suparati pe Partidul de Guvernamant din Samboleni, Cluj, va anunta pe aceasta cale, ca vineri, 15 martie …”

Updated on martie 15, 2019 Sorin Bobis, cunoscut pentru mesajul anti-OSD scris pe dealuri, anunță că este posibil ca drumul național DN 16 sa fie blocat, vineri, 15 martie, la ora 15, pentru 15 minute.

Sorin Bobis: „#sieu. Grupul Agricultorilor Suparati pe Partidul de Guvernamant din Samboleni, Cluj, va anunta pe aceasta cale, ca vineri, 15. 03 2019, intre orele 15.00 si 15.15 , din cauza unor motive tehnice la tractoarele si autovehicolele noastre, e posibil ca drumul national DN 16 sa fie blocat.

Cluj. Sorin Bobis: „#sieu. E posibil ca drumul national DN 16 sa fie blocat....Grupul Agricultorilor Suparati pe Partidul de Guvernamant din Samboleni, Cluj, va anunta pe aceasta cale, ca vineri, 15 martie ...” 1

Am dori ca in acest interval sa va ganditi ca ati fi putut calatorii in alte conditii daca guvernantii nostri nu ar fi furat banii si ar fi construit o autostrada care sa lege Ardealul de Moldova.Pentru ca suntem siguri ca intelegeti gestul nostru, ne cerem scuze anticipat pentru intarzierea avuta si in acelasi timp va multumim pentru colaborare.

Sa auzim de bine”

error: Content is protected !!