Cluj. Radu: „ „Stupid level God! (Despre mine e vorba). Sunt la Cluj. La facultate. Că-s student bătrân. Vreau mâncare. Întru pe aplicația foodpanda … Comand pizza cu delivery time de 60 de minute…Deschid balconul, că e cald. Asta văd de pe balcon”:

Updated on martie 10, 2019 Un brașovean a experimentat comanda online de mâncare la Cluj. Cel mai mult i-a părut rîu când a ieșit pe balcon.

Pe Facebook, Radu Hossu a scris: „Stupid level God! (Despre mine e vorba).
Sunt la Cluj. La facultate. Că-s student bătrân. Și că am fugit de Gușă (care-i azi la Brașov). Și foarte obosit după drumul de azi noapte de la Brașov la Cluj după 2 ore de somn ca să ajung la ora 9 dimineața la cursuri.

Vreau mâncare. Întru pe aplicația foodpanda că sigur nu e un restaurant sau fastfood deschis în zonă.❗ Comand pizza cu delivery time de 60 de minute promovat pe anunț. Comand fără măsline, cu sos dulce. După comandă, 120 minute delivery time. Sun. Imi zice că sunt super full.

Accept, pentru că sunt obosit și mult prea leneș ca să mă mișc să conduc până la un restaurant.
Aștept. 60 minute.
Aștept. 90 minute. Asta e. Sigur nu e nimic în apropiere!

Aștept. 105 minute. 100% nu e nimic în preajmă de ingurgitat rapid, asta e, mai aștept.
Vine fără sos. Cu măsline. După 110 minute. O mănânc. Asta e, măcar e caldă.

Deschid balconul, că e cald. Asta văd de pe balcon”:
Cluj. Radu: „ „Stupid level God! (Despre mine e vorba). Sunt la Cluj. La facultate. Că-s student bătrân. Vreau mâncare. Întru pe aplicația foodpanda ... Comand pizza cu delivery time de 60 de minute...Deschid balconul, că e cald. Asta văd de pe balcon”: 1
Ce restaurante fast-food recomnzi celor care vizitează Clujul?

error: Content is protected !!