(Last Updated On: March 21, 2019)

Peluza Șepcile Roșii, în colaborare cu Beard Brothers, organizează un eveniment care are ca scop strângerea de bani pentru achiziționarea unei ambulanțe pentru SMURD Cluj.

„Nonconformişti cu aceleaşi idealuri ce ne dau stilul de viaţă, ne unim forţele pentru încă o ambulanţă.

Cluj. Peluza Şepcile Roşii în colaborare cu Beard Brothers fac echipă, având ca obiectiv comun achiziţionarea unei ambulanţe de tip B, ce va deservi SMURD Cluj 1

Peluza Şepcile Roşii în colaborare cu Beard Brothers, cel mai nonconformist ONG la nivel naţional, fac echipă, având ca obiectiv comun achiziţionarea unei ambulanţe de tip B, ce va deservi Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Cluj-Napoca (Smurd Cluj).

Investind în oameni, dorinţa de a face un bine comunităţii şi oraşului în care trăim sunt şi au fost stâlpii de rezistenţă pentru fiecare proiect în care ambele părţi ne-am implicat pe parcursul timpului. Nu putem să ne uităm trecutul, trebuie să preţuim prezentul şi să ne uităm încrezători spre viitor”, anunță organizatorii.

Astfel, în data de 21.04.2019, are loc a doua ediţie a evenimentului „Vin cu sUflet”, o degustare de vin cu scop caritabil.

Accesul la eveniment se face pe baza unei donații de minim 50 de lei.