Cluj. Parc nou Între Lacuri. Primarul Emil Boc: „Investiţia se ridică la suma de 7.8 milioane de lei (fonduri bugetare), iar termenul de realizare este de 12 luni. Ordinul de începe a lucrărilor va fi …”

Updated on martie 10, 2019 Câștigătorul licitației de proiectare și execuție pentru noul parc Între Lacuri a fost stabilit. Parcul va fi amenajat în apropiere de strada Aurel Vlaicu și lângă fabrica Fujikura.

“Urmează se se semneze contractul, probabil luni. Investiţia se ridică la suma de 7.8 milioane de lei (fonduri bugetare), iar termenul de realizare este de 12 luni. Ordinul de începe a lucrărilor va fi, probabil, undeva la început de aprilie”, a declarat primarul Emil Boc, citat de Ziua de Cluj.

Cluj. Parc nou Între Lacuri. Primarul Emil Boc: „Investiţia se ridică la suma de 7.8 milioane de lei (fonduri bugetare), iar termenul de realizare este de 12 luni. Ordinul de începe a lucrărilor va fi ...” 1

Noul parc va avea aproape 10 hectare (94.500 mp) şi este delimitat de strada Nirajului la nord, Școala Gimnazială “Alexandru Vaida Voevod” și zona de locuințe la est, strada Oltului, respectiv Mureșului.

Ca dimensiune, este mai întins decât Parcul Feroviarilor (5 ha), dar mai mic decât Parcul Central (13 ha). Proiectul pentru acest parc a fost realizat de arhitecții de la Planwerk.

Ideea amenajării parcului a apărut în cadrul programului de Bugetare participativă fiind propus de Nicolae Aurelian Oprean.

error: Content is protected !!