Cluj. IKEA a deschis primul centru de planificare a bucătăriilor. Urmează un punct de colectare a comenzilor onlin

Updated on martie 16, 2019 IKEA a deschis la Cluj Napoca primul punct de planificare a bucătăriilor din România. Centrul este localizat în centrul comercial VIVO.

Toți cei interesați vor putea opta pentru intervalul orar dorit, în timpul orelor de program ale punctului IKEA pentru planificarea în timpul orelor de programare IKEA Kitchen Planning, de luni până duminică de la 10:00 la 22:00, informează Ziua de Cluj. 

Cluj. IKEA a deschis primul centru de planificare a bucătăriilor. Urmează un punct de colectare a comenzilor onlin 1

Serviciul IKEA de planificare a bucătăriilor este dedicat tuturor celor care decid să-și renoveze sau să-și mobileze pentru prima dată bucătăria, dar care nu dispun de ajutorul profesional necesar.

Costul de consiliere și de elaborare a proiectului de bucătărie este de 299 lei pentru un interval de două ore, indiferent dacă planificarea se face la Punctul IKEA de Planificare a Bucătăriei din Cluj sau prin Skype.

De asemenea, cel mai mare retailer de mobilă și decorațiuni din lume va deschide la Cluj, în curând, şi un punct de colectare a comenzilor online, mai exact în comuna Florești

error: Content is protected !!