Cluj. George Țucudean se operează la inimă! Cât timp va lipsi atacantul CFR-ului

Updated on martie 18, 2019 Gazeta Sporturilor anunță că atacantul George Țucudean de la CFR Cluj ar urma să fie supus unei intervenții la inimă. Are doar 27 de ani.

Realizatorul Pro X, Dan Pavel, a anunțat la emisiunea din această dimineață că George Țucudean a fost diagnosticat cu un surplus de membrană la inimă și va fi operat azi, la o clinică din Viena. Atacantul ar urma să ia o pauză de aproximativ o lună.

Cluj. George Țucudean se operează la inimă! Cât timp va lipsi atacantul CFR-ului 1

Surplusul de membrană pe care Țucudean îl are determină accelerarea ritmului cardiac. Operația nu este una complicată, iar recuperarea lui Țucudean va fi una rapidă.

Vârful este în acest moment accidentat, după ce a suferit o ruptură musculară la coapsa dreaptă.

Sami Khedira, mijlocașul lui Juventus, a suferit în februarie o astfel de operație. „I se introduce un electrocateter şi i se produce o mică arsură care provoacă o cicatrice”, a explicat atunci profesorul Bruno Carù.

EMOȚII LA UN MECI
La pauza meciului CFR Cluj – Gaz Metan, 2-2, din decembrie 2018, George Țucudean, 27 de ani, nu a revenit pe teren, acuzând probleme medicale. Atacantul a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat amețeli și o creștere a pulsului

error: Content is protected !!