Cluj. Emil: „UBER a cumpărat CTP … vine controlorul de curățenie si mirosuri … Hopa! si iți da o amendă si te da jos. Ca doar cum sa mergi tu in acelasi mijloc de transport cu cei din clasele superioare de IT-iști si call-center-i .. ăștia care lucrează doar cu …”

Updated on martie 12, 2019 Reacții diverse la anunțul CTP că-i va amenda pe călătorii urât mirositori sau care transportă bagaje urât misrositoare.

Noul regulament propune sancţiuni dure pentru pasagerii care nu se vor conforma. Spre exemplu, călătorii îmbrăcaţi în haine murdare şi urât mirositoare vor risca amenzi cuprinse între 100 de lei şi 200 de lei. Sancţiuni vor risca şi cei care vor transporta bagaje urât mirositoare sau cei care se vor urca în mijloacele de transport public cu bicicleta. Amenzi şi mai mari vor plăti cei care vor insulta angajaţii Companiei de Transport Public, şoferi şi controlori, precum şi cei care vor provoca scandal în mijloacele de transport în comun. În acest caz, amenzile pot ajunge până la 300 sau chiar 400 de lei.

Cluj. Emil: „UBER a cumpărat CTP ... vine controlorul de curățenie si mirosuri ... Hopa! si iți da o amendă si te da jos. Ca doar cum sa mergi tu in acelasi mijloc de transport cu cei din clasele superioare de IT-iști si call-center-i .. ăștia care lucrează doar cu ...” 1

Noul regulament privind normele de conduită în mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj se află în dezbatere publică. Proiectul fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Cluj-Napoca până joi, 14 martie, pentru ca ulterior să fie supus aprobării Consiliului Local, anunță Adevărul.ro.

Pe Facebook, Liviu Sabou a scris: „(…)
Eu cred cā fiecare dintre noi am avut mācar odatā în viatā un gând ostil fatā de persoanele mizerabile, dar când ne ajungem în functii de putere nu trebuie sā ne revizuim atitudinea?

Ei îsi doresc un oras curat, impecabil, dar ce fac cu persoanele care mentin orasul curat? Nenea āla care dā cu mātura prin tot orasul si se umple de praf. El cum ajunge acasā?

Sā ne imaginām cā i s-a stricat BMW-ul, ba mai rāu, nu-i ajung nici banii de taxi… pāi nu e normal sā ia tramvaiul? (…)

Emil Florea: „UBER a cumparat c.t.p.
Iesi de la munca unde a trebuit sa faci azi si ceva curatenie sau sa folosesti ceva scule “arhaice” si te-ai murdarit … poate a trebuit sa cari ceva mai greu si ai transpirat .. te urci in autobuz .. si vine controloru de curatenie si mirosuri … Hopa! , si iti da o amendă si te da jos.

Ca doar cum sa mergi tu in acelasi mijloc de transport cu cei din clasele superioare de IT-isti si call-center-i .. astia care lucreaza doar cu instrumente avansate numite “computere” si “smartfoane”.. care au lucrat 5 poate char si 10 luni sa isi ia un costum si un parfum Chanel ca sa le plimbe prin autobuze …

error: Content is protected !!