(Last Updated On: March 20, 2019)

Trecerea de pietoni de la Metro este una dintre cele mai periculoase din Cluj. O tânără de 19 ani a fost spulberată marți de un șofer. Care ar fi soluția? Un semafor cu buton?

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Barabas Cristian a scris: „Cate accidente trebuie sa se mai întâmple la trecerea de pietoni de la Metro ?
Cate vieți mai trebuie sa dispară sa luați niște masuri ?

Cluj. Ce se poate face? Cristian: „Cate accidente trebuie sa se mai întâmple la trecerea de pietoni de la Metro ? Cate vieți mai trebuie sa dispară sa luați niște masuri ? Cate familii ...” 1

Cate familii distruse mai doriți sa vedeți ?
Câți șoferi traumatizați pe viata doriți sa mai vedeți ?

Atâta contează viata oamenilor pentru voi încât nu sunteți in stare sa faceți o pasarela ?

Ar trebui luat exemplu protestul din data de 15.03.2019 sa ne strângem o mana de oameni si sa traversam timp de 10 min aceea trecere de pietoni încât sa se blocheze circulația … ca o primă măsură”.

Tereza Voicu: Totusi nu mai ok este semafor cu buton? In oras se poate.F multe au fost montate.
Linea Stil: Cred că o pasarela ar fii mult mai utilă
Raul Stupar: Deja sunt montați parapeți…Nu se mai poate face stânga la Metro!

Traian Tat: Până să se facă una sau alta, câte accidente trebuie sa se mai întâmple pana sa respectam indicatoarele rutiere? Găsim scuze, însă cauza principala a accidentelor de acolo sunt șoferii! O pasarela sau un semafor ferește pietonii în mare măsură însă nu disciplineaza șoferii. Cel care nu respecta indicatoarele vor face accidente în alta parte dacă vom avea acolo un semafor sau o pasarela. Personal optez varianta unei pasarele și amenzi pe banda rulanta celor care nu respecta legea!

Context
O tânără de 19 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni  de la Metro de un șofer care a uitat să oprească. Victima este internată la UPU, se pare ca are umăr dislocat si traumatism la torace.

Potrivit poliţiştilor, citați de Ziua de Cluj, un conducător auto a surprins și accidentat pe trecerea pentru pietoni o femeie de 19 ani, din Cluj-Napoca. Şoferul vinovat, un bărbat de 34 de ani din Baia-Mare, se deplasala dinspre Huiedin spre Cluj-Napoca.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Răzvan Tișea a scris: „Accident pe trecerea de pietoni de la Metro. Pietonul nu mișca…”
Cluj. Ce se poate face? Cristian: „Cate accidente trebuie sa se mai întâmple la trecerea de pietoni de la Metro ? Cate vieți mai trebuie sa dispară sa luați niște masuri ? Cate familii ...” 1
(foto Pop Cristian)

Adriana Chidean: Am fost a doua mașina după cel ce a făcut accidentul. Fata s a asigurat la primele mașini și pe urma a trecut, cel cu mașina de MM cred ca nu a văzut o. Din câte am văzut ca eram în spatele lui, cred că s a gândit că o să se oprească fata, ca el să treacă, a încetinit și pe urma am văzut ca a accelerat și a lovit o.
Cluj. Ce se poate face? Cristian: „Cate accidente trebuie sa se mai întâmple la trecerea de pietoni de la Metro ? Cate vieți mai trebuie sa dispară sa luați niște masuri ? Cate familii ...” 3

Tereza Voicu: Victima este constienta, in stare stabila a fost transportata la Upu.Se pare ca are umar dislocat si traumatism la torace.