(Last Updated On: March 20, 2019)

O tânără de 19 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni  de la Metro de un șofer care a uitat să oprească. Victima este internată la UPU, se pare ca are umăr dislocat si traumatism la torace.

Potrivit poliţiştilor, citați de Ziua de Cluj, un conducător auto a surprins și accidentat pe trecerea pentru pietoni o femeie de 19 ani, din Cluj-Napoca. Şoferul vinovat, un bărbat de 34 de ani din Baia-Mare, se deplasala dinspre Huiedin spre Cluj-Napoca.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Răzvan Tișea a scris: „Accident pe trecerea de pietoni de la Metro. Pietonul nu mișca…”
Accident Cluj. Tânără de 19 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de la Metro. „Am fost a doua mașina după cel ce a făcut accidentul. Fata s-a ...” 1
(foto Pop Cristian)

Adriana Chidean: Am fost a doua mașina după cel ce a făcut accidentul. Fata s a asigurat la primele mașini și pe urma a trecut, cel cu mașina de MM cred ca nu a văzut o. Din câte am văzut ca eram în spatele lui, cred că s a gândit că o să se oprească fata, ca el să treacă, a încetinit și pe urma am văzut ca a accelerat și a lovit o.
Accident Cluj. Tânără de 19 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de la Metro. „Am fost a doua mașina după cel ce a făcut accidentul. Fata s-a ...” 2

Tereza Voicu: Victima este constienta, in stare stabila a fost transportata la Upu.Se pare ca are umar dislocat si traumatism la torace.

Andrei Marcu: Ar trebui o pasarela pentru pietoni in loc de betoane
Alin Ursu: Acea trecere trebuie desființată. Nu este așa de mult pana la giratoriul de la BMW unde oricum traficul este încetinit și ar fi mult mai oportun a fi amplasată trecerea.