Video Cluj. Update. Șoferul transmitea LIVE pe Facebook. Avea 140 de kilometri la oră când microbuzul s-a ciocnit cu camionul. 5 persoane rănite, pe A3

Updated on februarie 5, 2019 Luni, cinci persoane au fost rănite pe Autostrada Transilvania, după ce un microbuz și un TIR s-au ciocnit violent. Acuzații grave la adresa șoferului care ar fi fost Live pe Facebook în momentul accidentului. Avea 140 de kilometri la oră.

ISU Cluj, potrivit Ziua de Cluj: “La ora 11.30 a avut loc un accident rutier pe autostrada A3, la Km 32, pe sensul de mers dinspre localitatea Gilău înspre Turda, în apropierea localității Sălicea. Este vorba de un accident rutier care a avut ca urmare răsturnarea unui microbuz cu mai mulți pasageri.

La locul evenimentului intervin 2 autospeciale de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje SAJ. Cinci persoane din microbuz au primit îngrijiri medicale până în acest moment.

Din fericire nu sunt persoane care să-și fi pierdut viața ca urmare a acestui eveniment, având în vedere că accidentul a produs un impact puternic asupra vehiculului în care se aflau persoanele rănite Toate victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital.

O persoană a rămas blocată în microbuz și a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Alte trei persoane au fost ajutate să iasă din vehicul până la sosirea echipelor de intervenție Nu au fost alte pericole legate de acest eveniment”

Info Trafic 24: „LİVE-UL PE FACEBOOK FACE NOİ VİCTİME❗
ACCİDENTUL TERİBİL DE PE AUTOSTRADA A3 GİLĂU – TURDA TRANSMİS LİVE PE FACEBOOK CU 140 KM/H❗
Șoferul microbuzului era #live pe FaceBook iar din cauza neatenției nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, iar in momentul în care s-a văzut depășit de un autoturism Volkswagen a tras de volan si s-a lovit de un TIR❕

Un microbuz cu 5 oameni s-a răsturnat, luni 04.02.2019 după un impact violent cu un TIR, pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre localitatea Gilău înspre Turda, în apropierea localității Sălicea.

La fața locului au intervenit 2 autospeciale de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje SAJ.
Persoana rămasă blocată în microbuz a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei.
Cele cinci persoane din microbuz au primit îngrijiri medicale, fiind transportate de urgență la spital.

Vezi aici Video:

Martorii spun că microbuzul se îndrepta spre Mureş şi pasagerii veneau de la muncă din străinătate.
#STOP live pe Facebook la volan❗”

error: Content is protected !!