Un clujean din Dej, erou în Paris. A prins un hoț înarmat, care tocmai scăpase din mâna polițiștilor. „A iesit pe geam de la etajul doi, a coborat pana pe trotuar, i-a smuls din mana unei politiste …”

Updated on februarie 13, 2019 Un tânăr din Dej a fost autorul unui gest eroic la Paris. Bărbatul a imobilizat un hoț înarmat, care tocmai scăpase din mâna polițiștilor.

Românul  a alergat dupa raufacator pe stradutele din zona, pana cand l-a prins si l-a pus la pamant, scrie dejeanul.ro.

Un clujean din Dej, erou în Paris. A prins un hoț înarmat, care tocmai scăpase din mâna polițiștilor. „A iesit pe geam de la etajul doi, a coborat pana pe trotuar, i-a smuls din mana unei politiste ...” 1

„A iesit pe geam de la etajul doi, a coborat pana pe trotuar, i-a smuls din mana unei politiste spray-ul lacrimogen, cu tot cu manusa, dupa care a fugit”, a povestit Adoris Pop.

Cu toate ca hotul era inarmat cu un pistol cu bile de cauciuc si a folosit tot spray-ul iritand pe Adoris, dejeanul a reusit sa il tina imobilizat pana cand au sosit din urma politistii.

„Mi-a dat cu spray in nas, in gura…peste tot. Toata faza a durat aproximativ 15-20 de secunde. Cand au ajuns politistii, nu le-a venit sa creada ca singur am reusit sa il prind si sa il pun la pamant”, ne-a mai spus Adoris.

Adoris Pop are 28 de ani, este din Dej, dar de cinci ani s-a stabilit in Franta si lucreaza ca sofer la o firma de constructii.

 

error: Content is protected !!