Tudorel vine la Cluj pentru o „ievaluare” la Curtea de Apel

Updated on februarie 20, 2019 Tudorel Toader va ajunge vineri la Cluj pentru o „ievaluare” la Curtea de Apel.

Vineri, 22 februarie 2019
11:00 – Participare la Ședința Adunării Generale a judecătorilor Curții de Apel Cluj, în cadrul căreia va fi dezbătut raportul de activitate al instanței pe anul 2018 (sub rezerva apariției unor evenimente neprevăzute în agendă);

Tudorel Toader este criticat de fostul președinte al CCR, Augustin Zegrean, pentru Ordonanțele de Urgență date marți care modifică Legile Justiției.

Tudorel vine la Cluj pentru o „ievaluare” la Curtea de Apel 1

„Una dintre prevederi este că Secția pentru anchetarea magistraților nu va mai fi în subordinea procurorului general – păi cui să fie subordonantă, adică să avem două procuraturi sau să fie subordonată direct ministrului Justiției, că știe el ce să facă cu ea? Păi să dea o Ordonanță prin care să subordoneze total parchetele și prin asta să închidă povestea, ce tot dau câte un pic, câte un pic. Adică tăiem coada la pisică din bucăți, ca să nu doară așa tare”, a declarat Augustin Zegrean, pentru HotNews.ro.

„Chiar ne cred proști pe toți, am obosit. Dar sigur, această lovitură nu este finală, că mai vin mâine cu alta. Eu nu înțeleg însă de ce magistrații se lasă călcați așa în picioare, pentru că este un amestec nepermis și fără precedent al Guvernului în justiție”, a adăugat Augustin Zegrean.

error: Content is protected !!