„Regina Maria iubeste Clujul”: „Suntem bucuroși să constatăm câtă energie și optimism există în tânăra generație de medici și în curând vom premia performanța a doi dintr ei. Pentru prima dată, bursele noastre merg si către doi viitori asistenți medicali din cadrul U.M.F. Cluj!”

Updated on februarie 19, 2019 Rețeaua de Sănătate Regina Maria anunță că va oferi două burse pentru doi viitori asistenți medicali din cadrul U.M.F. Cluj.

REGINA MARIA: „REGINA MARIA crede în educație și în construirea unui sistem de sănătate bazat pe valori.
Am continuat și în anul 2018 să provocăm viitorii absolvenți ai UMF Cluj și ai Facultății de Asistente să ne vorbească despre cum își văd cariera peste 10 ani și cum își doresc să arate sistemul medical din România.
„Regina Maria iubeste Clujul”: „Suntem bucuroși să constatăm câtă energie și optimism există în tânăra generație de medici și în curând vom premia performanța a doi dintr ei. Pentru prima dată, bursele noastre merg si către doi viitori asistenți medicali din cadrul U.M.F. Cluj!” 1

Suntem bucuroși să constatăm câtă energie și optimism există în tânăra generație de medici și în curând vom premia performanța a doi dintr ei. Pentru prima dată, bursele noastre merg si către doi viitori asistenți medicali din cadrul U.M.F. Cluj!
#ReginaMariaiubesteClujul”

Regina Maria: Nu te autodiagnostica căutând simptomele pe internet! Întreabă un medic Regina Maria şi vei primi un răspuns avizat în termen de 24 de ore.

error: Content is protected !!