Protest Cluj. Mergi? Vineri de la ora 10.00, magistrații vor iesi să protesteze în fata Curții de Apel pentru a apăra Justiția împotriva Ordonanțelor lui Tudorel

Updated on februarie 22, 2019 Astazi de la ora 10.00, magistratii vor iesi sa protesteze in fata Curtii de Apel din Cluj pentru a apara Justitia impotriva tuturor abuzurilor legislative impuse de catre coalitia de Guvernare.

„Va invitam sa fim alaturi de ei, si impreuna sa transmitem un mesaj puternic tuturor celor care cred ca ca pot fi mai presus de lege, Romania va ramane un stat de drept atata timp cat noi toti luptam impreuna sa o protejam!

Protest Cluj. Mergi? Vineri de la ora 10.00, magistrații vor iesi să protesteze în fata Curții de Apel pentru a apăra Justiția împotriva Ordonanțelor lui Tudorel 1

Ne vedem in strada!”, anunță cei de la Umbrela Anticorupție Cluj. 

Fostul premier Dacian Cioloș a transmis și el un mesaj în contextul protestelor care se anunță în următoarea perioadă: „Este nevoie, mai mult ca oricând, de unitate și ca fiecare român care nu și-a pierdut credința în democrație să acționeze cu instrumentele pe care le are la dispoziție pentru a opri acțiunile PSD-ALDE care adâncesc haosul și disperarea.

Noi am făcut un pas important prin alianța cu USR și vă asigurăm că vom continua pe această cale. Susținem acțiunile organizațiilor civice din România, inclusiv protestele, la care urmează să participăm și noi. Nu vrem să lăsăm țara pe mâna hoților.

Duminică vom fi în stradă!”

error: Content is protected !!