Protest Cluj, duminică. Mergi? Mihai ȘORA: „„Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce …”

Updated on februarie 22, 2019 Un nou protest împotriva guvernului PSD are loc duminică, de la ora 18.00, în Piața Unirii din Cluj Napcoa.

„Oameni buni,

dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii.

Protest Cluj, duminică. Mergi? Mihai ȘORA: „„Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce ...” 1

Noapte bună, România!”
Mihai ȘORA

Noi nu spunem noapte bună! Pentru că noi vedem și știm câtă dreptate are domnul Șora, în mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem în Piața Unirii din Cluj. Ca să-i OPRIM. Și ca să putem spune, din nou, ”Bună dimineața, România!”, anunță organizatorii.

error: Content is protected !!