ISU Cluj, de Ziua Îndrăgostiților: „Cosmin se pregătea, în secret, să o ceară pe Roxana de soție. Erau în Constanța, într-un mic sejur alături de #familie, în locurile de obârșie ale lui Cosmin, dinainte de a alege să fie ofițer de pompieri. El planificase atent fiecare detaliu, și a ales un …”

Updated on februarie 14, 2019 Într-o postare făcută pe Facebook, cei de la ISU Cluj au prezentat povestea lui Cosmin, pompier în cadrul inspectoratului, o poveste spusă cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

„Cosmin se pregătea, în secret, să o ceară pe Roxana de soție. Erau în Constanța, într-un mic sejur alături de #familie, în locurile de obârșie ale lui Cosmin, dinainte de a alege să fie ofițer de pompieri.

El planificase atent fiecare detaliu, și a ales un loc special, pe malul mării, care urma să fie, dacă Roxana accepta, punctul unui nou început pentru ei.

ISU Cluj, de Ziua Îndrăgostiților: „Cosmin se pregătea, în secret, să o ceară pe Roxana de soție. Erau în Constanța, într-un mic sejur alături de #familie, în locurile de obârșie ale lui Cosmin, dinainte de a alege să fie ofițer de pompieri. El planificase atent fiecare detaliu, și a ales un ...” 1 ISU Cluj, de Ziua Îndrăgostiților: „Cosmin se pregătea, în secret, să o ceară pe Roxana de soție. Erau în Constanța, într-un mic sejur alături de #familie, în locurile de obârșie ale lui Cosmin, dinainte de a alege să fie ofițer de pompieri. El planificase atent fiecare detaliu, și a ales un ...” 2

Erau pe plajă, la apusul soarelui, iar inima lui Cosmin bătea tot mai tare, pe măsură ce se apropiau de locul cu pricina. Emoțiile au început să pună stăpânire pe amândoi, imediat ce Roxana a intuit ce urmează să se întâmple.

Atunci Cosmin, i-a spus:
– Vrei să-ți petreci toată viața alături de un pompier militar?
Iar Roxana, cu ochii în lacrimi, i-a răspuns:
– Da! Te voi sprijini mereu!

Așa a cerut-o în căsătorie Cosmin, pe atunci viitoarea lui soție Roxana, năpădiți fiind de acele #emoții unice. Iar Roxana, printre lacrimile de fericire, i-a răspuns hotărâta că-i va fi alături mereu, conștientă de tot ce înseamnă a fi o soție iubitoare de #pompier. Ba mai mult, după căsătorie, când s-a ivit oportunitatea de a fi dispecer pentru Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, Roxana i-a urmat #vocația de a #salva #vieți și a ales să lucreze în același dispecerat cu soțul ei.

ISU Cluj, de Ziua Îndrăgostiților: „Cosmin se pregătea, în secret, să o ceară pe Roxana de soție. Erau în Constanța, într-un mic sejur alături de #familie, în locurile de obârșie ale lui Cosmin, dinainte de a alege să fie ofițer de pompieri. El planificase atent fiecare detaliu, și a ales un ...” 3 ISU Cluj, de Ziua Îndrăgostiților: „Cosmin se pregătea, în secret, să o ceară pe Roxana de soție. Erau în Constanța, într-un mic sejur alături de #familie, în locurile de obârșie ale lui Cosmin, dinainte de a alege să fie ofițer de pompieri. El planificase atent fiecare detaliu, și a ales un ...” 4

Noi îi apreciem și le recunoaștem #dedicația pe care o au la fiecare #apel de #urgență, la capătul căruia se află mereu o chemare de #ajutor.

Iar astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, le spunem tuturor că nu este fericire mai mare decât să iubești și să fii iubit!”, au scris cei de la ISU CLuj.

ISU Cluj: În 1884, primaria orasului Cluj hotara înfiintarea primei formatiuni de pompieri angajati (platiti de primarie), cu sediul în incinta primariei, forma de organizare în care pompierii clujeni îsi desfasoara activitatea pâna în 1936.

error: Content is protected !!