Foto Cluj. Miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi. “Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta”…”M-am băgat la somn în 2019 şi m-am trezit în 1989″…

Updated on februarie 16, 2019 Un nou miting de suținere a Laurei Codruța Kovesi a avut loc aseară în Cluj Napoca. În jur de 300 de oameni au protestat pentru a doua zi consecutiv  faţă de ceea ce ei numesc „intimidările Guvernului” la adresa fostului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Participanţii la mitingul de vineri din Piaţa Unirii au pancarte cu mesaje precum “Refuzăm să fim conduşi de oameni necinstiţi, cu condamnări penale pentru furt de voturi şi furt din banii cetăţenilor”, “Jos Guvernul – Clujul dă exemplu” sau “M-am băgat la somn în 2019 şi m-am trezit în 1989”, informează mediafax.ro.

Foto Cluj. Miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi. "Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta"..."M-am băgat la somn în 2019 şi m-am trezit în 1989"... 1 Foto Cluj. Miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi. "Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta"..."M-am băgat la somn în 2019 şi m-am trezit în 1989"... 2

(foto Nicu Cherciu)

Ei au scandat “Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta”, “Justiţie nu corupţie”, “Kovesi pentru toţi să scăpăm ţara de hoţi”, “Vrem UE nu PSD”, “Vrem anticipate” şi “Jos Guvernul”.

Unul dintre protestatari a declarat că justiţia este „maltratată pentru ca un grup de infractori să nu facă închisoare”.

Foto Cluj. Miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi. "Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta"..."M-am băgat la somn în 2019 şi m-am trezit în 1989"... 3 Foto Cluj. Miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi. "Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta"..."M-am băgat la somn în 2019 şi m-am trezit în 1989"... 4 Foto Cluj. Miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi. "Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta"..."M-am băgat la somn în 2019 şi m-am trezit în 1989"... 5

Anunţul că Laura Codruţa Kovesi a plecat vineri la Bruxelles a fost întâmpinat cu aplauze, iar unul dintre cei prezenţi a spus că se vede clar că a fost vorba despre un dosar comandat politic.

error: Content is protected !!