(Last Updated On: February 11, 2019)

Continuă tăierile de copaci din pădurea Hoia Baciu. Va dispărea ea cât de curând?

Reprezentanții The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend? au surprins mai multe fotografii cu copaci care par a fi tăiați în grabă, ilegal.

„Continuă tăierile în Pădurea Hoia-Baciu! În partea sudică, sub Poiana Rotundă, am surprins astăzi aceste imagini. Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier.

Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 1 Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 2

Copacii din pădure se împuținează pe zi ce trece, iar turiștii din străinătate ne întreabă dacă vor mai avea ce vizita.

Am apelat la sprijinul unor ONG-uri de profil, la un parlamentar, dar am și vorbit cu un avocat pentru a formula plângeri.

Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 3 Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 4 Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 5

Mulțumim pentru toate mesajele de până acum și pentru faptul că ne susțineți printr-un share”, au scris aceștia pe Facebook.