Emil Boc: “Titlul e la Cluj, nu-l mai duceţi în altă parte”. Primarul pariază şi pe “U” Cluj: “Va intra în Liga 1 şi va continua spre cupele europene”

Updated on februarie 12, 2019 Primarul Emil Boc mizează tot pe CFR Cluj în privința titlului Ligii I de anul acesta. Edilul spune că înfrângerea de la Craiova nu afectează cu nimic parcursul CFR-ului, dar recunoaşte că în adâncul sufletului e suporter al Universităţii Cluj.

“Titlul e la Cluj anul acesta, nu-l mai duceţi în altă parte. A pierdut CFR la Craiova, dar nu-i nimic. Lăsaţi că nici alţii nu merg mai bine la început. Se mai întâmplă. Aşa suntem noi ardelenii, începem mai greu, mai domol, dar şi când pornim, nu ne mai oprim. Eu cu sufletul sunt la “U” Cluj. V-am spus, am bătut tobele pentru “U”.

Emil Boc: "Titlul e la Cluj, nu-l mai duceţi în altă parte". Primarul pariază şi pe "U" Cluj: "Va intra în Liga 1 şi va continua spre cupele europene" 1

Am refăcut Universitatea de la zero, după ce clubul a dat faliment. “U” Cluj va intra în Liga 1 şi îşi va continua drumul spre cupele europene. Este o construcţie sănătoasă, frumoasă, care creşte treaptă cu treaptă. Evident că nu mai bate cu 9-2 sau 7-1, ca în divizia judeţeană. Batem şi noi cum putem. Important e ca “U” Cluj să intre în liga naţională şi cu siguranţă va intra. Primăria este principalul susţinător financiar al acestei construcţii”, a spus Emil Boc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

CFR Cluj e campioana en-titre şi vânează al cincilea trofeu în Liga 1 Betano. Universitatea Cluj ocupă locul 4 în Liga 2, cu 44 de puncte acumulate după 21 de etape. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte.

error: Content is protected !!