Emil Boc a povestit cum a ajuns şef de galerie la FedCup: “Toba am adus-o de la Cluj! Arena noastră de la Cluj e mai mare şi mai frumoasă, nu am avut tobă atunci (n.red. – la meciurile cu Cehia de la Cluj din 2016), dar am avut 8.000 de oameni în tribună. Acum am făcut o…”

Updated on februarie 11, 2019 Primarul Emil Boc a povestit cum a ajuns șef de galerie la meciul de tenis Cehia-România din FedCup. Emil Boc a spus că toba a adus-o de la Cluj.

“Nu trăieşti de multe ori în viaţă aşa ceva, şansa asta de a avea o echipa atât de sudată, de bună şi de performantă. De 46 de ani nu am mai ajuns în semifinale. Să joci şi cu Pliskova, să învingi şi perechea numărul unu la dublu, să ai 7.000 de cehi în tribune şi să-i depăşeşti e ceva de vis.

Emil Boc a povestit cum a ajuns şef de galerie la FedCup: "Toba am adus-o de la Cluj! Arena noastră de la Cluj e mai mare şi mai frumoasă, nu am avut tobă atunci (n.red. - la meciurile cu Cehia de la Cluj din 2016), dar am avut 8.000 de oameni în tribună. Acum am făcut o..." 1

România e o echipă şi în teren şi în afară. Nu am mai văzut o echipă mai sudată. Bravo celor cinci fete minunate. Au jucat una pentru toate şi toate pentru una”, a spus Emil Boc, citat de prosport.ro.

“Nu am simţit că a trecut atât de repede timpul. De la extaz la un pic de tensiune a fost doar un pas, tot timpul a fost adrenalină. A avut un meci dificil Buzărnescu, nu am avut timp să ne plictisim…Arena noastră de la Cluj e mai mare şi mai frumoasă, nu am avut tobă atunci (n.red. – la meciurile cu Cehia de la Cluj din 2016), dar am avut 8.000 de oameni în tribună.

Acum am făcut o galerie superbă la Ostrava. A fost o echipă şi-n tribună, iar Miki e o sufletistă. Ea cu Ana Bogdan au venit la mine, mi-au luatt toba, mi-au pus leucoplast la deget, că au văzut că am o bătătură, şi am putut să bat mai tare şi mai bine. Ne-au dat apă, au făcut tot ce au putut. Noi ne-am organizat pe teren propriu, separat…Toba? Am luat-o de la Cluj, de la Polivalentă…Am închiriat autocar, cazare la hotel, aşa cum trebuie să facă fiecare suporter.

Avem toate şansele să jucăm o finală. În istoria tenisului românesc nu am avut echipă mai sudată. Simona a stat mereu alături de fete, nici nu a fost în vestiar. Aşa au făcut toate. Au lucrat ca o echipă. Monica i-a zis: ‘Simona intră tu la dublu!’, dar ea i-a zis: ‘Nu, tu trebuie să joci fiindcă eşti cea mai bună!’. Gesturile astea nu se fac de oricine. Arată echipa. Un model pentru toţi”, a mai spus Boc.

error: Content is protected !!