Cristian Bacanu, despre primarul Emil Boc în Cehia: „Aşa arată normalitatea: fără gărzi de corp, fără să fie prețios, fără alai de “supuşi” şi fără medalii”

Updated on februarie 10, 2019 Primarul Clujului a impresionat din nou România cu un gest normal. A fost în Cehia să susțină România în meciurile cu Cehia.

Simona Halep, citată de Pro Sport: „Domnul Boc e deosebit, a venit special pentru noi. Oamenii au făcut o atmosferă plăcută. E impresionant că a stat şi a bătut la toba aceea atât de mult, ne transmite energie pozitivă şi pe toate ne ajută foarte mult”.

Cristian Bacanu: „Emil Boc, primarul liberal al Clujului, a făcut galerie echipei de tenis a României la Praga.
Aşa arată normalitatea: fără gărzi de corp, fără să fie prețios, fără alai de “supuşi” şi fără medalii”.

Cristian Bacanu, despre primarul Emil Boc în Cehia: „Aşa arată normalitatea: fără gărzi de corp, fără să fie prețios, fără alai de "supuşi" şi fără medalii” 1

(foto Irina Aldea)

Adrian Vasiliu: „Când a fost cazul, și a tot fost, l-am boscorodit cum mi-a venit la gură și la tastatură. Acum, după ce-am văzut ce-a urmat, îmi amintesc cu nostalgie de el. Și cred că este un om de ispravă, că altfel nu revenea în fruntea celui mai trendy oraș la ora actuală după aventura de la Palatul Victoriei din mijlocul crizei de acum un deceniu.

Iar faza cu Boc bate toba la Ostrava pentru echipa de tenis mi se pare la fel de normală ca Boc cu nevasta în cârcă la Untold sau Boc dând cu coasa. O normalitate pe care n-am mai întâlnit-o, la foști sau actuali prim-miniștri, decât la un alt ardelean, Cioloș.

Valentin Adrian Iliescu: „Tot respectul meu, Domnule Emil Boc!!!
Nu mi-a fost deloc strain gestul Domnului fost prim-ministru al Romaniei si actual primar al Municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, de a aduna peste 300 de clujeni entuziasti si de a merge in grup la Ostrava pentru a sustine echipa de Fed Cup a Romaniei, in importanta confruntare cu detinatoarea en-titre a trofeului, Cehia.

Cristian Bacanu, despre primarul Emil Boc în Cehia: „Aşa arată normalitatea: fără gărzi de corp, fără să fie prețios, fără alai de "supuşi" şi fără medalii” 2

Fetele noastre au fost mandre si putine surprinse de atmosfera extraordinara facuta de echipa de clujeni in sala din Ostrava. Pentru ca romanii nostri au facut fata cu brio unui public local de vreo 10-15 ori mai numeros si si-au adus o contributie insemnata la victoria Simonei Halep de ieri.

Niciun lider politic, niciun bun roman nu ar refuza sa faca ceea ce a facut Emil Boc, sotia lui si echipa cu care a fost la Ostrava alaturi de fetele noastre, Simona Halep. Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Ana Bogdan. Romania poate castiga in fata Cehiei numai avand parte de o sustinere extraordinara cum este cea oferita de clujenii nostri.

Cristian Bacanu, despre primarul Emil Boc în Cehia: „Aşa arată normalitatea: fără gărzi de corp, fără să fie prețios, fără alai de "supuşi" şi fără medalii” 3

Multumesc, Emil Boc, toba ta si scandarile voastre entuziaste i-au trezit intr-un gand pe toti romanii”.

error: Content is protected !!