Cluj. Situația drumurilor județene. Lucrări în desfășurare sau care încep acum

Updated on februarie 21, 2019 Consiliul Județean Cluj a prezentat situația drumurilor județene care se află în proces de modernizare sau reabilitare.

„Activitatea Consiliului Județean Cluj în ceea ce privește DRUMURILE JUDEȚENE e cel mai bine reflectată de aceste trei hărți referitoare la lucrările publice aflate în desfășurare sau care vor începe ACUM pe drumurile aflate în administrarea CJC”, anunță cei de la Consiliul Județean.

„1. harta LUCRĂRILOR DE ÎNTREȚINERE
⚠️ Se impune o observație importantă: traseele evidențiate vor fi completate cu noile constatări de la fața locului. Practic, această hartă se va modifica în perioada următoare.

Cluj. Situația drumurilor județene. Lucrări în desfășurare sau care încep acum 1

2. harta LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE ȘI REABILITARE DIN FONDURI EUROPENE🇪🇺
Este vorba despre lucrări majore, pentru realizarea cărora Consiliul Județean Cluj a obținut finanțări europene în valoare de aproape 140 de milioane de euro.

Cluj. Situația drumurilor județene. Lucrări în desfășurare sau care încep acum 2

3. harta LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE ȘI REABILITARE finanțate din bugetul propriu și PNDL

Cluj. Situația drumurilor județene. Lucrări în desfășurare sau care încep acum 3

„De curând, am discutat public despre situația drumurilor județene. Revin, astăzi, cu noi date concrete. Pentru a fi cât mai clar, vă prezint trei hărți referitoare la lucrările publice pe drumurile aflate în administrarea noastră, lucrări aflate în desfășurare sau care vor începe ACUM.

Cred că în acest mod va fi mult mai clar tuturor care este situația activității Consiliului județean Cluj pe segmentul DRUMURILOR JUDEȚENE”, a transmis președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

error: Content is protected !!