Cluj. Reacția primarului Emil Boc după ce Ion Tiriac a anunțat că vrea să organizeze la Cluj cel mai tare turneu de tenis din istoria României

Updated on februarie 12, 2019 Primarul Emil Boc a vorbit despre posibilitatea ca la Cluj Napoca să aibă loc cel mai mare turneu de tenis din istoria României.

Emil Boc a confirmat discuțiile cu omul de afaceri Ion Țiriac și s-a declarat optimist că planul se va concretiza.”Evident ca suntem in discutii. Speram ca intr-o zi sa avem acest turneu la Cluj. Mai multe detalii nu pot da acum, dar suntem optimisti”, a spus Boc, citat de ziare.com. 

Cluj. Reacția primarului Emil Boc după ce Ion Tiriac a anunțat că vrea să organizeze la Cluj cel mai tare turneu de tenis din istoria României 1

Ion Țiriac va organiza la Cluj Napoca cel mai mare turneu de tenis feminin din istoria României. Omul de afaceri a anunțat că a început discuțiile și a luat legatura cu reprezentantii WTA pentru cumăpărarea unei dintre cele 4 licențe disponibile.

“Vreau sa cumpar anul asta un turneu de tenis. Daca este un turneu indoor, se joaca la Cluj. Am vorbit cu Boc, are sala, are de toate.

WTA face o noua serie de turnee. Va fi cu premii de 1 milion de euro. Sunt 4 turnee, iar eu vreau sa cumpar unul dintre ele, care sa fie la o data buna”, a spus Tiriac în urmă cu câteva zile.

error: Content is protected !!