Cluj. Primarul Emil Boc, despre Aqua Park-ul de 12,5 hectare

Updated on februarie 22, 2019 Primarul Emil Boc a mai oferit câteva informații despre viitorul Aquapark care va fi realizat în zona Becaș (în capătul cartierului Gheorgheni.

“Avem până la sfârşitul lunii februarie 2019 predat studiul de fezabilitate la Primăria Cluj-Napoca în vederea aprobării în Consiliu Local pentru ceea ce însamnă aqua park-ul din Gheorgheni. În luna martie vom vorbi despre el”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, citat de Ziua de Cluj.

Cluj. Primarul Emil Boc, despre Aqua Park-ul de 12,5 hectare 1

Aquaparkul se va întinde pe aproximativ 12,5 hectare. Lângă viitorul aquapark ar urma să fie construită o bază sportivă de performanţă, pentru fotbal, pe 4 hectare.

Va cuprinde 3 zone. Este vorba despre o zonă cu 800 de locuri de parcare, desfășurată pe 3 hectare, o zonă cu bazine acoperite și o zonă amenajată în aer liber, cu spații pentru copii între trei și șapte ani și cel puțin cinci tobogane cu o înălțime cuprinsă între 14 și 17 m.

Spațiile acoperite vor adăposti zone de înfrumusețare, healthcare, spa, masaj, recreere și tobogane deschise pe toate durata anului. Valoarea estimată a aqua park-ului este de 30 milioane de euro.

error: Content is protected !!