Cluj. Ovidiu: „Că tot se vorbește despre taximetrești clujeni că sunt mai buni. Am un exemplu pozitiv. Eram la Piața Garii și deschid ușa și spun la taximetrist, pe Romulus Vuia la Bariera CFR, dar el înțelege, Stadionul CFR …Nu mă refuză dar tot drumul până la Stadion mă ține că…”

Updated on februarie 16, 2019 Taximetriștii au viață grea. Tehnologia le pune în pericol activitatea așa cum, 100 de ani în urmă, taximetriștii au înlocuit trăsurile cu birjari. Există taximetriști buni și răi dar toți vor fi afectați de UBER și alte companii.

Zilele trecute, taximetriștii au protestat împotriva UBER. „Ne deranjează că nu mai avem loc să muncim din cauza lor. Noi nu avem nimic cu cei care practică UBER, ci cu Guvernul care le permite lucrul ăsta. Dacă nu, ne facem toți uberiști! S-a ajuns în situația asta și din cauza unor taximetriști care fac prețuri, au mașini murdare …”, taximetrist pentru Europa FM.

Ovidiu Vasile Rusu a scris pe Facebook: „Că tot se vorbește despre taximetrești clujeni că sunt mai buni. Am un exemplu pozitiv. Eram la Piața Garii și deschid ușa și spun la taximetrist, pe Romulus Vuia la Bariera CFR, dar el înțelege, Stadionul CFR, care e pe aceași stradă doar că pe la mijlocul străzi iar bariera e fix în capătul străzi.

Cluj. Ovidiu: „Că tot se vorbește despre taximetrești clujeni că sunt mai buni. Am un exemplu pozitiv. Eram la Piața Garii și deschid ușa și spun la taximetrist, pe Romulus Vuia la Bariera CFR, dar el înțelege, Stadionul CFR ...Nu mă refuză dar tot drumul până la Stadion mă ține că...” 1

Nu mă refuză dar tot drumul până la Stadion mă ține că numai curse de câcat nimeresc de la Gară eu nu mai stau la gară și explicați de astea, el că cursa nu îmi va aduce 5 lei, eu: nu cursa vă va aduce 10 lei . Și tot așa până ajungem lângă Stadion și mă întreabă, pe unde să vă las, iar eu: la BARIERA CFR, iar el cu un zâmbet: oooo așa mai merge !!!

La capătul cursa a fost 7,50 dar nu aveam decât 10 așa că i-am lăsat 10 lei. Chiar dacă s-a tot plâns până la stadion, că cursa e mică și că nu se merită, a facut cursa.”

error: Content is protected !!