Cluj. Mircea, București: „Bravo, Ardeal! Inima mea de apatrid te va iubi mereu! Fara doar si poate Emil Boc – hulitul Emil Boc, cel care “a taiat salariile”, anatemizatul de catre miticii traditionali – este mai mult decat un personaj de mic ecran. Ardeleanul nu se …”

Updated on februarie 11, 2019 Continuă dezbaterile pe Facebook dacă ceea ce a făcut Emil Boc în Cehia este doar o acțiune de PR. Primarul Clujului anunță că va merge și la meciul România-Franța. România va juca pentru un loc în ultimul act al competiţiei în deplasare. Deşi mulţi se aşteptau ca Parisul să găzduiască marele meci Franţa – România, se pare că Federaţia din Hexagon a ales deja Nisa drept locaţia confruntării.

Emil Boc, citat de Digi Sport: „Am aflat că nu se joacă la Paris, ci că se joacă la Nisa. Aşa că acum o să căutăm mijloace de transport. Aici ne-am mobilizat cu autocarul, am venit frumos, ne-am rezervat hotel. Parcă am citit eu undeva, sau am aflat când eram în autocar. Nu e deja oficial? Mi s-a părut că e deja oficial. Dar vom vedea, n-aş vrea să confirm. Mie aşa mi-a rămas în minte”

Cluj. Mircea, București: „Bravo, Ardeal! Inima mea de apatrid te va iubi mereu! Fara doar si poate Emil Boc - hulitul Emil Boc, cel care "a taiat salariile", anatemizatul de catre miticii traditionali - este mai mult decat un personaj de mic ecran. Ardeleanul nu se ...” 1

Pe Facebook, Bogdan Niculae din Constanța, a scris: „Îți dai seama câtă răutate zace-n unii când vezi cum aruncă tone de kkt înspre un om, asta doar așa, fără nicio noimă.
E și cazul domnului Emil Boc, cel care de altfel a fost sufletul galeriei noatre la Ostrava. Cică Boc ar fi populist și că a vrut să facă campanie.

Dacă a vrut să își facă omul campanie, foarte bine! Care e problema până la urmă? A făcut-o decent, uman și cât se poate de nobil. A se compara cu faza Gabiței, de după RG.

Populist? Dacă este primar, nu are dreptul de a susține echipa favorită la un meci? Fie el și de tenis! Aaa, vizavi de campanie: Boc nici nu are nevoie. Lumea îl place, că-i om fain și gospodar. E de ajuns să candideze!

Așa de tare ce vă place să criticați absolut orice de zici că nu aveți nimic bun în voi.

A stat vreo OPT ore cu toba în tribune. OPT! Și asta nu e deloc ușor, dar cum spuneam, nu știți să apreciati nimic! Nimic, bă, nimic!

Felicitări fetelor noastre superbe care au luptat pentru noi toți! Iar dumnevoastră, domnule Boc, vă transmit toată admirația mea!

Seară bună să aveți!”

Mircea Poeana, din București: „Sunt multi ani de cand nu am mai urmarit un meci de tenis.
Cel de aseara m-a “prins”, insa.

Neechipat structural cu patriotism am privit inclestarea detasat.
Pot spune ca m-au impresionat mai mult reactiile omenesti decat victoria finala.

Fara doar si poate Emil Boc – hulitul Emil Boc, cel care “a taiat salariile”, anatemizatul de catre miticii traditionali – este mai mult decat un personaj de mic ecran.
Ardeleanul nu se dezminte!

Indiferent de situatie e in frunte!
Bravo, Ardeal!
Inima mea de apatrid te va iubi mereu!”

error: Content is protected !!