Cluj. Leon Gombos: „Despre toba lui Emil BOC…Ritmul debordant al tobei lui Boc, scandările și încurajările permanente ale inimoasei galerii române au făcut ca speranțele să devină realitate. Nu am putut să nu admir energia debordantă transmisă fetelor și să nu mă simt mândru că într-adevăr ”Clujul susține Naționala României”…iar pentru Emil Boc, încă odată…”

Updated on februarie 11, 2019 Emil Boc este apreciat pentru modul cum a susținut echipa României la partidele din Cehia. Clujul chiar susține Naționala României.

”Nu mai pot, ma doare bratul asta. Am rani la degete, mi-au pus leucoplast, dar ce conteaza daca am castigat. Noi am crezut in Romania din primul moment, dar nu ne asteptam sa fie asa greu. Dar de aceea victoria este si mai frumoasa. Nu se putea un meci mai lung si mai greu decat acesta. Franta, venim. Franta, venim. Fetele au nevoie de toti romanii minunati care au fost aici, dar si cei de acasa care le-au sustinut din fata televizorului”, a spus Emil Boc pentru Fanatik.ro.

Cluj. Leon Gombos: „Despre toba lui Emil BOC...Ritmul debordant al tobei lui Boc, scandările și încurajările permanente ale inimoasei galerii române au făcut ca speranțele să devină realitate. Nu am putut să nu admir energia debordantă transmisă fetelor și să nu mă simt mândru că într-adevăr ”Clujul susține Naționala României”...iar pentru Emil Boc, încă odată...” 1

Pe Facebook, Leon Gombos a scris: „Despre toba lui BOC.
In trecutul comunist, țările din spațiul est european, inclusiv România, investeau puternic în sport, iar rezultatele sportivilor erau folosite de multe ori pentru propagandă, pentru a arăta lumii supremația unei orânduiri comuniste asupra celei occidentale.

Din acest punct de vedere Emil Boc este unul din cei mai mari ”comunisti” pe care i-am cunoscut… Infrastructura sportivă a Clujului este de admirat, chiar daca unii înlocuiesc admirația cu invidia. La evenimentele sportive majore găzduite de Cluj, în cadrul unor coregrafii superbe, apărea mesajul ”Clujul susține Naționala României” (Foto 1).

Cluj. Leon Gombos: „Despre toba lui Emil BOC...Ritmul debordant al tobei lui Boc, scandările și încurajările permanente ale inimoasei galerii române au făcut ca speranțele să devină realitate. Nu am putut să nu admir energia debordantă transmisă fetelor și să nu mă simt mândru că într-adevăr ”Clujul susține Naționala României”...iar pentru Emil Boc, încă odată...” 2

Cârcotașii spuneau că este doar o lovitură de imagine, chiar daca foarte bine realizată. Ceea ce s-a petrecut însă în weekendul ce tocmai s-a încheiat, a fost de domeniul fantasticului… o victorie imensă a echipei de Fed Cup a României, împotriva Cehiei, cea mai titrată echipă din tenisul feminin mondial, chiar în fieful acesteia, o victorie la care speram cu toții, dar în care putini credeam cu adevărat.

Printre cei ce credeau în miracole s-a numărat și primarul Clujului, Emil Boc, cel care a trecut la ”munca de jos” și s-a transformat în șef de galerie. Ritmul debordant al tobei lui Boc, scandările și încurajările permanente ale inimoasei galerii române au făcut ca speranțele să devină realitate.

Nu am putut să nu admir energia debordantă transmisă fetelor și să nu mă simt mândru că într-adevăr ”Clujul susține Naționala României”. Felicitări sportivelor și un mare Respect tuturor membrilor galeriei…, iar pentru Emil Boc, încă odată, Jos pălăria!”

error: Content is protected !!