Cluj. Călin: „Noi, bihorenii, nu prea avem motive să îl simpatizăm pe Emil Boc… Și totuși…Într-o țară condusă de un Guvern cu deprinderi autiste, dezvoltarea are loc asimetric. Un astfel de exemplu este tocmai Clujul vecin, care reușește să-și continue dezvoltarea susținută, indiferent de ceea ce …”

Updated on februarie 11, 2019 Continuă comentariile la adresa primarului Emil Boc care a fost lider de galerie pentru România la meciurile din Cehia. Gest de PR sau pur și simplu dorință de a susține naționala?

Călin Corpaş, pentru bihon.ro: „Noi, bihorenii, nu prea avem motive să îl simpatizăm pe Emil Boc, care pe vremea când era premier a închis șantierul autostrăziii din Bihor și l-a mutat în Cluj, județul său natal. Și-a pregătit, astfel, terenul pentru o întoarcere la Primăria Cluj-Napoca. Și totuși…

Într-o țară condusă de un Guvern cu deprinderi autiste, dezvoltarea are loc asimetric. Un astfel de exemplu este tocmai Clujul vecin, care reușește să-și continue dezvoltarea susținută, indiferent de ceea ce se întâmplă în alte zone ale țării. Atât în plan economic, cât și în cel educațional. Atât în ceea ce privește medicina de performanță, cât și în plan sportiv. Pentru că, nu-i așa?, cel mai bun paznic al sănătății este un stil de viață activ, cu sportul în prim-plan.

Cluj. Călin: „Noi, bihorenii, nu prea avem motive să îl simpatizăm pe Emil Boc... Și totuși…Într-o țară condusă de un Guvern cu deprinderi autiste, dezvoltarea are loc asimetric. Un astfel de exemplu este tocmai Clujul vecin, care reușește să-și continue dezvoltarea susținută, indiferent de ceea ce ...” 1

Clujul are o infrastructură sportivă de nivel înalt, iar viața sportivă a orașului este, de asemenea, înfloritoare. Nu întâmplător Clujul dă campioana României la fotbal, iar la baschet Clujul reprezintă un centru de putere constant. La fel, dincolo de mega-festivaluri precum Untold, tot Clujul găzduiește competiții sportive de înaltă ținută, aducând astfel mari performeri ai lumii sub ochii clujenilor, indiferent de vârstă. Spre exemplu, confruntările din Cupa Federației, cu Simona Halep în prim-plan sunt găzduite, invariabil, de noua sală polivalentă din Cluj-Napoca. Sunt convins că angajamentul primarului Boc față de Clujul cel sportiv și vibrant este unul cât se poate de real, dincolo de sinceritatea gestului de a lua toba în primire.

M-aș bucura ca primarul Bolojan să-i calce pe urme omologului său de la Cluj. Nu la gesturi populiste, ci în ceea ce privește angajamentulul său față de sportul de performanță, cel generator de repere pentru cei care așteaptă un imbold tangibil, pentru a se apuca de un sport (…)”.

Pe Facebook, Alexandra Halma a scris: „Doar PR? Posibil. Și dacă e așa, e unul foarte reușit, care nu putea fi realizat doar de “echipa de consultanți”, dacă nu era și materialul de calitate al clientului.

Cluj. Călin: „Noi, bihorenii, nu prea avem motive să îl simpatizăm pe Emil Boc... Și totuși…Într-o țară condusă de un Guvern cu deprinderi autiste, dezvoltarea are loc asimetric. Un astfel de exemplu este tocmai Clujul vecin, care reușește să-și continue dezvoltarea susținută, indiferent de ceea ce ...” 2

Așa că eu, dacă m-aș ocupa de imaginea noilor politicieni, aș lua notițe serioase de aici.
Să găsesc calitățile, aptitudinile clientului meu și să le exploatez la maximum.
Conferințele deștepte și mesajele sobre, superioare, nu sunt de-ajuns în campania electorală.

Cum ar fi ca domnul Barna, cu imaginea sa de tocilar simpatic, să prezinte “Balul Bobocilor”, sau să joace “Go”, că tot e priceput, cu o trupă faină de copii în curtea școlii?

E un exemplu, nu chiar faceți asta!
Da’ ați înțeles ideea.

*poză furată de pe pagina domnului Emil Boc, pe care îl felicit cu această ocaziune. 😉”

error: Content is protected !!