Cluj: Andrei Radu: „Legenda spune că Emil Boc încă e în Ostrava și cântă la tobă și va reveni în țară la Untold 2019 unde va urca pe scenă ca artist, nu doar partener instituțional.”

Updated on februarie 11, 2019 Primarul Emil Boc a impresionat o țară întreagă după ce a mers în Cehia, acolo unde a fost lider de galerie la meciul de FedCup al României. Unii îl văd deja pe scenă la Untold 🙂

Emil Boc, citat de Fanatik: „Nu mai pot, mă doare brațul ăsta. Am răni la degete, mi-au pus leucoplast, dar ce contează dacă am câștigat. Noi am crezut în România din primul moment, dar nu ne așteptam să fie așa greu. Dar de aceea victoria este și mai frumoasă.

Nu se putea un meci mai lung și mai greu decât acesta. Franța, venim. Franța, venim. Fetele au nevoie de toți românii minunați care au fost aici, dar și cei de acasă care le-au susținut din fața televizorului”.

Andrei Radu a scris pe Facebook: „Legenda spune că Emil Boc încă e în Ostrava și cântă la tobă și va reveni în țară la Untold 2019 unde va urca pe scenă ca artist, nu doar partener instituțional.”

Cluj: Andrei Radu: „Legenda spune că Emil Boc încă e în Ostrava și cântă la tobă și va reveni în țară la Untold 2019 unde va urca pe scenă ca artist, nu doar partener instituțional.” 1

Sorin Luchian a scris: „Mie mi-a plăcut,ieri…de Emil Boc…! Ca un Manolo mai mititel.. dar cu o tobă imensă….a arătat suflet și trăire de român…!
Unii au zis că e campanie politică,jegoasă…!
Poate…dar de ce nu au făcut-o și alții…?
Si apoi…un politician e făcut,tăt,din imagine și campanie electorală…chiar de a doua zi…după ce este ales…!

De ce Dl.Putin își face,singur,plinul la mașină…?
De ce Dl.Iohanis ..iese la plimbări cu bicicleta…?
De ce Dl.Băsescu-și fac eforturi să-i spun …domn-când dorea să pară …uman…ieșea..așa..inopinat…la cumpărături…cu căruțul după el…? Nu pentru …băi de public..?

De ce premierul Olandei merge la serviciu cu autobuzul..?
De ce președintele Finlandei stă pe trepte…la un eveniment…? Chiar nu s-o fi găsit un loc pentru el…?
De ce……?
Răspunsul e doar unul….imagine și campanie permanentă…și dacă..in efortul lor…fac ceva și pentru noi…cu atât mai bine…!

Dacă cineva vede altfel problema…bravo lui…e un optimist…feroce…!
Doar Donald Trump…cu încăierările lui la wrestling….nu cred că făcea campanie…doar își lăsa firea…să zburde…!
Hai România…!”

error: Content is protected !!