Primarul Emil Boc explică de ce oraşul Clujul a devenit capitala sportului românesc: „La început am fost criticat, dar am reuşit să fac, împreună cu toţi de acolo, ceva frumos. Am investit, iar acum clujenii sunt bucuroşi că …”

Updated on februarie 27, 2019 Primarul Emil Boc a explicat cum a ajuns Cluj Napoca să devină capitala sportului românesc, în dauna Bucureștiului.

„Am avut o strategie pe care am pus-o în practică încă de când am fost numit primar la Cluj. M-am gândit cum pot pune la punct Clujul şi iată că am reuşit. Am investit foarte multe milioane de euro în sala de acolo.

Primarul Emil Boc explică de ce oraşul Clujul a devenit capitala sportului românesc: "La început am fost criticat, dar am reuşit să fac, împreună cu toţi de acolo, ceva frumos. Am investit, iar acum clujenii sunt bucuroşi că ...” 1

La început am fost criticat, dar am reuşit să fac, împreună cu toţi de acolo, ceva frumos. Am investit, iar acum clujenii sunt bucuroşi că asemenea competiţii sunt găzduite aici.

Naţionala de baschet, handbal, judo şi altele. Am fost alături de România şi atunci când au venit fetele de la Fed Cup”, a spus Emil Boc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Sala din Cluj are o capacitate de 10.000 de locuri. Cea mai mare sală din România dispune şi de o parcare subterană, unde încap 443 de maşini. Sala a fost inaugurată oficial pe 27 octombrie 2014. Investiţia totală se ridică la 70 de milioane de lei. Lucrările au început în 2010.

La circa 500 de metri de bijuteria Clujului se află şi Sala Sporturilor „Horia Demian”, care are o capacitate de 2.525. Dacă punem la socoteală şi stadionul „Cluj Arena”, cele trei construcţii formează un complex sportiv impresionant, mai ales pentru nivelul la care se află acum infrastructura din România. În Cluj-Napoca se mai află şi stadionul CFR-ului, arenă în care campioana României a investit masiv în trecut.

Advertisements
error: Content is protected !!