Simona Halep îl laudă pe primarul Emil Boc după ce acesta a fost șef de galerie la meciurile cu Cehia. „E impresionant că a stat şi a bătut la toba aceea atât de mult, ne transmite …”

Updated on februarie 10, 2019 Simona Halep a rămas impresionată de atmosfera suporterilor români creată la meciurile cu Cehia. E l-a remarcat și pe primarul Clujului, Emil Boc, care a fost șef de galerie.

Simona Halep a adus României a doua victorie cu care tricolorele au trecut în avantaj în confruntarea cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale FedCup. Simona a învins-o pe Karolina Pliskova după un meci maraton, de două ore și 39 de minute, scor 6-4, 5-7, 6-4, anunță Digi 24.

Simona Halep îl laudă pe primarul Emil Boc după ce acesta a fost șef de galerie la meciurile cu Cehia. „E impresionant că a stat şi a bătut la toba aceea atât de mult, ne transmite ...” 1

“A fost un meci frumos, bun, am avut un pic de emoţii la început, dar au fost pozitive şi am încercat să mă motivez cât se poate de bine, pentru a juca la cel mai înalt nivel. Nu e uşor să joc împotriva ei, dar am jucat bine, publicul m-a ambiţionat şi mi-a dat energie. Cred că a fost un nivel ridicat al jocului meu. Au fost mulţi români cărora le mulţumesc că au venit. Mulţi au venit cu maşina, e un lucru deosebit să-i avem alături. M-am simţit bine, ca acasă.

Domnul Boc e deosebit, a venit special pentru noi. Oamenii au făcut o atmosferă plăcută. E impresionant că a stat şi a bătut la toba aceea atât de mult, ne transmite energie pozitivă şi pe toate ne ajută foarte mult”, a spus Simona Halep, după victoria cu Siniakova, la conferinţa de presă potrivit Pro Sport.

Emil Boc: Simona Halep a castigat meciul cu K. Pliskova si Romania conduce Cehia cu 2:1!! HAI ROMANIA!!

Vezi aici Video cu Emil Boc la tobă:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!