(Video) Proprietari din Cluj. Câini morți de foame pe proprietatea unor clujeni din Brașov. Sute de oameni au donat bani adăpostului ilegal de cîini de la Prejmer. Tânărul care se ocupa de adăpost e de negăsit. „Se pare că au murit de foame, s-au mâncat între ei, e oribil ce am văzut înăuntru”

Updated on ianuarie 19, 2019 Scandal în localitatea Prejmer Brașov, pe terenul unor clujeni. Autoritățile au descoperi un adăpost ilegal de câini. Animalele au fost lăsate să moară de foame iar acestea au început să se mănânce între ele. Clujenii sunt plecați din țară și au lăsat terenul în grija uni bărbat din Brașov.

Autoritățile s-au trezit cu o situație explozivă la adăpostul de câini de la Prejmer după ce un tânăr a luat doanții și a lăsat animalele să moară de foame.

Poliţia a deschis dosar penal in rem, în cazul zecilor de câini găsiţi morţi în comuna Prejmer. Asta în timp ce tânărul care se ocupa de adăpostul fără autorizaţie e de negasit. Nu le-a mai răspuns la telefon celor care îi donau bani ca să aibă grijă de animal, informează Digi 24.
(Video) Proprietari din Cluj. Câini morți de foame pe proprietatea unor clujeni din Brașov. Sute de oameni au donat bani adăpostului ilegal de cîini de la Prejmer. Tânărul care se ocupa de adăpost e de negăsit. „Se pare că au murit de foame, s-au mâncat între ei, e oribil ce am văzut înăuntru” 1

Bărbatul care promisese să aibă grijă de zeci de câini, strânşi într-o curte din Prejmer, nu le-a mai răspuns la telefon celor care îi donau bani. Oamenii s-au îngrijorat şi au chemat autorităţile. Când au ajuns acolo, mulţi câini erau deja morţi.

“Se pare că au murit de foame, s-au mâncat între ei, e oribil ce am văzut înăuntru”, localnic.

“Când am intrat înăuntru ne-a izbit un miros de , nu vă pot descrie, de focar de infecţie este, cred că, puţin zis”, femeie.

Proprietatea pe care au fost găsite animalele aparţine unor clujeni. Aceştia sunt plecaţi din ţară iar locul era gestionat de un bărbat din Braşov care a convins sute de oameni, din ţară şi din străinătate, să facă donaţii. Binevoitorii nu stiau că individul nu are niciun fel de acte pentru ceea ce susţinea că ar fi un adăpost de câini.

“Uite glucoza… Astea sunt ulei de peşte, suplimente alimentare”, localnic.

“Situaţia actuală este destul de critică. După ştiinţa mea, la momentul actual, nu are înregistrare sanitar veterinară, deci practic, functionează ilegal”, dr. Constantin Vlădilă – consilier DSV

“Un caz de asemenea anvengură şi de o asemenea cruzime în Braşov încă vă spun sincer, că nu am întâlnit”, Paula Ciotloş – vicepreşedinte ONG.

Vezi aici Video:

În imaginile transmise pe reţeaua de socializare se poate observa cum câţiva câini, care au scăpat de la moarte, încearcă să mănânce în curtea adăpostului, în timp ce câteva zeci de cadavre zac în camerele adăpostului

error: Content is protected !!